Jag har köpt ett par skor som jag ha velat ha i cirkus 2/3 månader. Dom var äntligen på rea - 40%. Jag ÄLSKAR dom. Dom e skit coola, snygga, annorlunda och helt perfekta. Jag köpte dom i Michael Kors butiken i NK.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God jul till alla vänner och ovänner. Hoppas att alla har fått en fantastisk jul med nära o kära, själv har min jul varit fantastisk. Jag började min dag med att vara jättetrött eftersom jag inte kunde sova. Efter att hela familjen vaknat åt vi julfrukost och öppnade våra julstrumpor och en julklapp var. Sedan kom pappa och vi åt lunch och öppnade alla julklappar. Det slutade med att jag nästan ströp min bror när jag krama han, började gråta, skrika, och springa runt. Men sån är jag när jag får något som jag verkligen vill ha. Efter Kalle anka åkte jag och min lillebror till pappa eftersom att han skulle få gäster och vi skulle äta middag där. Kvällen slutade med att jag och mamma kollade på film och myste.

Likes

Comments

​Som vanligt spelade vi bingo lotto ikväll. Det är en tradition som vi har gjort så länge jag kan minnas. Min favorit är då färgfemman, då det denna gången var en dum person som inte kollade på programmet och missade att vinna en bil. Men som vanligt vann vi ingenting. Och jag e såååå taggad på julafton imorgon. Det finns inget jag älskar mer än jul, älskar älskar älskar. 

Likes

Comments

Idag på morgonen åkte jag in till stan för att jag hade bokat fransförlängning. Sedan mötte jag upp mamma och köpte några sista julklappar på BR. Efter det gick jag hem till pappa och vi tog upp granen och julpynta.

Likes

Comments

I sälen gjorde vi nästan samma sak varje dag. Därför tänkte jag att jag gör ett inlägg istället för 4 likadana. Vi började varje dag med att äta frukost på majkens sylta och åka skidor tills klockan var runt 15:00. Efter det badade vi på experium. 2 dagar surfade vi också i äventyrsbadet på exoerium. Efter det gick vi tillbaka till hotellrummet och fixade oss för kvällen. På kvällen åt vi middag på olika restauranger varje dag. En kväll bowlade vi och dom andra spelade vi familjespel och spelen på experium.

Likes

Comments

Idag åkte vi till Sälen!!!

Vi åkte 05:00 och sjöng nästan hela vägen till Sälen - 6 timmar. Vi bor på Ski Lodge i experium, så vi har backarna, bad, bowling, Ica, restauranger och massa annat mindre än 200 meter bort. Idag åkte vi inte så mycket eftersom det tog väldigt lång tid att få skidorna och sånt. Efter att vi åkt ca 2-3 timmar gick vi och bada och det var väldigt roligt. Sedan åt vi på o'learys och det var jättegott. Efter det gick vi tillbaka till hotellet för att vi var trötta.

Likes

Comments

Det är bara 9 dagar kvar till julafton, helt sjukt. Idag när mamma och min lillebror kom hem börjande vi med att slå in julklappar. Först slog jag in dom till min lillebror med mamma, sen fick jag gå upp för att dom skulle slå in mina julklappar. Efter det tog vi fram allt guld vi kunde hitta och klädde granen. Vi har ett vitt/guld teama så alla julklappar är inslagna i vitt och guldigt papper.

PUSS & KRAM

Likes

Comments

Idag är det torsdag och på söndag åker jag och mina två bästisar till Sälen. På lördag kommer dom till mig och ska sova över för vi ska åka 4 på morgonen. Vi kommer bo på experium hotellet i Lindvallen. Vi e sååå taggade. Jag kommer att blogga varje dag där precis som jag gjorde när jag var i Singapore och Kuala Lumpur.

Likes

Comments

Fixade mina naglar på nailish idag. Jag gjorde bara helt vanliga röda. Jag ville inte ha dom så långa eftersom jag åker till sälen på söndag och det kan bli svårt att åka med långa naglar.

Likes

Comments

Idag åkte jag till Göteborg efter skolan för att klippa mig och fixa mitt hår. Först slingade(ish) frisören det ljusare. Efter det klippte hon gardinlugg, (tror det heter så). När vi var klara åt vi sushiii.

PUSS & KRAM

Likes

Comments