My everyday

För första gången någonsin satte jag en fot på ett gym, min kompis drog med mig och vi tränade en cirka timme. Alla mina fördomar om hur tråkigt och jobbigt det skulle vara bara försvann! Plötsligt var det kul.. vi sprang på löpbandet i en kvart (?!) och sen tränade lite armar och mage.. och usch vilken värk jag har i armarna. Men som mamma alltid sagt "Träningsvärk är ingen ond värk, det är en nyttig värk som visar att du kämpat".
Det jobbiga blir att när värken försvunnit så är det dags igen! Men nu kör vi, jag är super motiverad till att få min kropp i form, det gäller att klara 100 dagar utan socker, äta nyttigt och träna. 2017 ska bli mitt år!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Beauty, Outfits

Denna outfit hade jag på mig på en 45 år fest, en jumpsuit som inte är överklädd men blir mer festlig med ett par pumps till. Detta matchade jag med rött läppstift, en tunn eyeliner och en slarvig volymfylld sidbena. Till jumpsuiten använde jag ett långt halsband för att fylla ut urringningen och ett rose metall kedje armband. Armbandet jag har är dock gammalt men jag har hittat ett liknande som jag taggade. Detta var absolut en outfit som jag kan rekommendera då den var avslappnad och skön men jag kände mig ändå stilig. Och man kan jue även piffa till det med galnare hår eller mer smycken om man vill ha en mer festlig typ av stil.

Ha en awesome måndag! Kraam

Likes

Comments

Inspiration

Alla har väll någon form av bucketlist, något man vill se innan man dör, att besöka antarktisk eller bara att få sätta sin fot i någon speciell stad. Min bucket list är inte lång, men speglar mycket mig!
Så min bucketlist:

Dessa bilder är såklart googlade, men ser ni?! Hur sugen blir man inte på att bara packa väskan och dra?

Hoppas inte söndags ångesten har tagit över, kraam🌸

Likes

Comments

My everyday

Idag är det sovmorgon!! Jag börjar skolan 10.40 och får sova till 9.00, ibland är livet helt perfekt..
Så om jag kommer gå upp tidigt för att göra en tumblr frukost och ta en lång dusch så är svaret nej, jag ska sova så länge jag kan och slänga på mig lite mascara. Bjuder även på en bild från liften i fina Lindvallen ❄️ Hoppas er dag blir fin!

Likes

Comments

Shopping

Idag blev det efter skolan Ikea, det blev bara små grejer till inredningen. Bland annat en jättefin växt som passade till våra ljustakar och en super härlig filt med en skarp grå kant. Även köpte vi två kuddfodral som var väldigt fina och passade våran gråa soffa. 🌸

Likes

Comments

My everyday

Kvällens middag blev en pizza på brieost, bacon och ruccola toppad med honung! Den vart supergod och dessutom väldigt lite socker, perfekt middag!🍕

Likes

Comments

Thats on my mind

Det är inte ofta som jag får fixa i ordning min syster, men gud vad roligt det är att få göra inbakade flätor och att få leka med lite eyeliner. Det borde göras oftare enligt mig trots att hon inte håller med... 😍😂

Måste fakiskt tipsa om denna eyeliner då den är väldigt lätt att måla med och ger fina skarpa kanter och håller superlänge.

Likes

Comments