Hej alla goa kakor! c:

Jag har nte lagt ut något typ alls men mitt intresse kan va att blogga typ 2 veckor sen tröttnar jag helt plötsligt. Så sorry. Men jag kmr uppdatera kanske nån dag iaf nu eller försöka uppdatera o skapa lite mer intresse för de. Men ni får gärna kommenter om vad jag ska blogga om som handlar om StarStable Online. :) Skulle va bra o då skriver jag upp de o har mer att blogga om. Men jag har uppdaterat lite nytt här på bloggen. Jamen hoppas ni får en fortsatt bra kväll!

Poss o Kram!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Jag beklagar så hemskt mke för så sjukt dålig uppdatering. Men det har varit rätt mke nu på sista tiden. Jag har fyllt år, De har varit jul o massa annats som har kommit ivägen för att kunna blogga. Men jag har endå försökt att hålla min instagram uppdaterad dagligen men har nte kunnat uppdatera där heller alla dessa dagar men har varit mer aktiv där än här.

Så men vad har jag gjort idag? Jo jag har nte gjort speciellt mke. Jag har redigerat lite bilder jag har spelat, lvlat o lite sånt o städat lite irel. Jag har tat de rätt chill eftersom att jag i torsdags o hade feber o jätte ont i halsen så har jag tat de rätt lungt de senaste dagarna för att jag ska bli helt frisk. Just nu är jag bara förkyld så att jag e snart hel frisk vilket är bra.

Men hoppas att ni får en fortsatt bra dag så ses vi imorron förmodligen.

Baiii!!


Likes

Comments

Hejsan hoppsan alla vänner! Idag på starstable har jag nt gjort så himla mke har gjort lite uppdrag och ett var med einstein så skulle vi hämta en man som skulle ha en affär uppe i dino. Jag glömde tyvär att fota men ska bli bättre på att fota vad jag gör för uppdrag o förklara men det kmr upp nu iaf nån bild som jag glömt sammanhanget men aa xDLikes

Comments

Halloj! Detta är mitt första inlägg på denna blogg. Jag är en 13 åring som älskar att spela sso och har gjort det i ungefär 1 år. Jag kmr på denna bloggen skriva om allt möjligt som jag gör på starstable och jag hoppas värkligen ni kommer gilla det. Jag ska försöka uppdatera varje dag men kmr ibland nte kunna för att jag kanske är iväg elr har massa läxor så att jag nte hinner med men ska iallafall uppdater 1 gång i veckan.

Jag är även med en klubb som heter Atomic Eagles som leds ut av Cassandra Silverlund och Daisy Lightmountain. Klubben kommer även snart ha en blogg som jag kmr länka när man kan se den. Så håll utkick

Men hoppas som sakt att ni kmr gilla min blogg så får ni även kolla in min instagram som heter Julia.longwright.

Men ha de bäst!


Likes

Comments