Vädret idag går inte att klaga på i alla fall. 25 grader och sol hela dagen. Har försökt att vara ute så mycket jag kunnat men som vanligt så har dagen har varit ganska fullspäckad med både träning och skola.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter skolan idag var det träning som vanligt. Min tränare sa idag att hon tror att jag kommer springa betydligt bättre nästa tävling. Jag hoppas hon har rätt! Nästa tävling är om mindre än 2 veckor så det är inte alls långt kvar.

Idag var det så varmt att jag kunde träna i shorts och t-shirt. Så skönt! Känns verkligen som att det börjar bli vår nu.

Likes

Comments

Nu undrar nu säkert, vadå cheerleading? Jo, det är så att jag idag gick med i skolans nya cheerleading team. Eller aa, jag var och provdansade. Dock vet jag inte om jag ska fortsätta för jag är kass på att komma ihåg koreografi och sånt, plus att jag har så mycket annat för mig. Men jag tänkte ge det ett försöka till.

Under dagen idag har jag bara tagit det lugnt. Detta är ju min enda vilodag på hela veckan så jag har verkligen slappat till max.

Likes

Comments

Skrev ju härom dagen att det var så ”varmt” ute. Idag snöade det... Vädret är verkligen ”bipolärt”. Som tur var snöade det inte imorse när jag var ute och sprang distans. Känns så skönt att träningen rullar på så bra nu. Jag hoppas verkligen att det fortsätter såhär.

Efter lunch idag åkte vi till Morgantown igen för att samla in pengar till laget. När matchen var slut och vi var påväg hem, stannade vi till på min favoritsnabbmatskedja Chipotle vilket helt klart var det bästa idag!!

Likes

Comments

Idag gick jag upp klockan 9 då jag hade träning klockan 10. Det blev intervaller på löpbandet idag. Kändes faktiskt väldigt bra vilket jag inte alls trodde innan då det har varit en ganska tuff träningsvecka. Under dagen vilade jag då jag kände mig trött efter träningen. På kvällen åkte jag och några kompisar till en mataffär här i Salem. Har aldrig varit i den affären och jag förstår helt ärligt inte varför? Man kan lika väl åka eller till och med gå dit, än att åka till Walmart som ligger 20 min längre bort.

Fick en grattis på namnsdagen hälsning här på bloggen idag från Mormor och Morfar som jag vill tacka för. Tack så mycket!!

Likes

Comments

Usch vad trött jag var imorse. Men får skylla mig själv när jag la mig sent. Efter skolan idag åkte jag och Cerice, en tjej från friidrottslaget, till Dollar General som är en affär här i Salem och köpte ballonger och tårta då en i laget fyllde år idag. Så efter träningen överraskade vi honom med det.

Efter träningen tog jag det lugnt innan jag hade fotbollsträning på kvällen. Nu ligger jag äntligen i sängen och ska sova. Är helt slut!!

Förresten så har vädret här börjat bli mycket behagligare. Idag har det varit upp mot 20 grader och som ni ser på bilden ovan så verkar det ändå som att vädret ska fortsätta vara ganska stabilt framöver vilket är skönt.

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan och tränat som vanligt. Träningen gick bra idag även fast jag har grov träningsverk från igår. Springer snabbare och snabbare på intervallerna vilket känns skönt. På kvällen blev det även yoga.

Resterande delen av kvällen har jag bara pluggat. Har en historia uppsats som ska in imorgon så har suttit hela kvällen och skrivit klart den.

Likes

Comments

Tror inte jag berättat så mycket om min nya kurs. Jag hade ju hoppats på att den skulle vara intressant, men tyvärr är inte fallet så. Vi pratar väldigt djupgående om hur Amerika blev Amerika. Enligt professorn så är detta superviktigt att veta, men vet ärligt talat inte hur viktigt det är för mig. Men men, bara att kämpa på! Känns lite som en throwback till historielektionerna på gymnasiet kan man säga.

Idag har jag haft träning som vanligt. Styrketräning+40min springtur på eftermiddagen och fotbollsträning på kvällen. Lite kämpigt är det allt, men det är också väldigt roligt. Idag kändes fotbollsträningen väldigt bra, inte känt så på ett tag så det var skönt!!

Likes

Comments

Efter skolan idag hade jag som vanligt träning. Börjar springa lite bättre nu vilket känns skönt. Efter träningen fick jag skynda mig att duscha och äta då vi skulle iväg med fotbollslaget till West Virginia University för att jobba och samla in pengar till laget. Idag fick jag stå och scanna biljetter vilket var mycket roligare än det jag gjorde förra gången.

Likes

Comments

Igår var jag ju ute. Jag skrev ju att vi skulle till Morgantown men tydligen så skulle vi bara till en bar i Clarksburg. Det var kanske inte det roligaste jag varit med om men det var helt ok. Sen hände en grej som jag blev så sjukt arg över. Det som hände var att en kille sexuellt trakasserade en tjej i mitt lag och sånt tolererar inte jag. Så jag gick fram till den här killen och förklarade för honom att man inte behandlar människor på det sättet osv. Blir så himla less på sånna här saker och speciellt på folk som låter killar som honom komma undan med det. Tycker det är viktigt att säga ifrån när sånt händer!!

Idag har jag inte gjort någonting. Har varit så trött efter igår. Ska försöka städa lite nu under kvällen och förbereda mig inför kommande vecka.

Likes

Comments