ÄNTLIGEN va de min tur att få komma iväg till ullared. Nu när de närmar sig jul så ville jag passa på och försöka hitta lite julklappar, jag hittade förvånansvärt mycket saker. Gillar ni Ullared?

De blev en lång men lyckad dag på lovet, kan inte fatta att de snart är slut. Känns som de precis börjat.

Imorgon ska jag iallafall till Jönköping på BUP möte, och andra möten som förhoppningsvis går bra. Håll tummarna!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Idag ska jag ge er lite tips om ni är som mig, inbland på hösten så känner jag verkligen att ångesten tar över & därför vill jag ge er dessa tips.


1) Sätt upp realistiska mål. Om du inte brukar röra på dig är det lättaste att börja med att gå en kort promenad.

2) Om det är svårt att komma ut och röra sig är det bra att dela upp aktiviteterna i mindre delar. Istället för att säga till sig själv att man ska springa en mil, börjar man med att sätta på sig joggingkläderna. Med dem på är det lättare att sen gå ut genom dörren.

3) Berätta för dina närmsta hur du mår. Se till att träffa människor. Se till att det rör sig om sällskap som du vet med dig vill dig väl och som du kan hantera.

4) Det ska oerhört mycket till innan man låter bli att gå till arbetet. Om man ändå är sjukskriven är det viktigt att hålla det kort. I allmänhet blir det inte lättare att gå tillbaka till arbetet efter sjukskrivning. Istället blir det värre.

5) Ångest är hemskt, men det tar inte livet av någon. Och eftersom ångest i hög grad är rädsla försvinner den när man inte är rädd för den längre.

Likes

Comments

God förmiddag!

Idag är de första dagen på mitt höstlov, och jag har äntligen fått mig en riktigt lång höstpromenad. De va så härligt att bara kunna titta på allt, jag älskar ju hösten
🍁

Nu är iallafall klockan halv ett, och jag ska käka lite lunch tror jag sen ska jag in till Ljungby och handla. Jag funderar på att börja vlogga på youtube och kanske göra en ”följ med och storhandla”. Jag ska tänka på de, de skulle vara kul.

Kram!

Likes

Comments