Header

Hej!

Det var ett tag sen nu, men att skriva här har bara inte varit tillräckligt prioriterat om man säger så.

Vi har grejat såå mycket här hemma innan jul, vi gjorde ju klart köket och kolla skillnaden! Jag minst sagt älskar det nya köket. Allting har blivit så mycket enklare nu också, matlagningen, kunna äta bättre mat, rutiner osv.

Vi har faktiskt inte hunnit riktigt känna oss in med det än haha. Vi åkte ju till Sälen bara några dagar efter julafton och var borta en hel vecka. Skulle kunna slänga upp lite bilder från det senare.

Förutom att Theo är förkyld så rullar vardagen på bra.

Theo: Sover väldigt bra, äter så himla bra och rutinerna fungerar toppen! När allt detta funkar så blir ju allt mycket lättare och roligare. Vi ska försöka börja laga en hel del mat till Theo själva istället för att bara köpa burkmat.

Jag: Jag börjat nya året utan löften i vanlig ordning men inte utan planer! Jag ska försöka börja med lite bättre rutiner på olika sätt. Ganska snart början en ny väg i yrkeslivet. Mer om detta sen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Detta var det som hade trillat ner med posten! Alltså jag brukar aldrig vinna på tävlingar, men uppenbarligen ska man aldrig säga aldrig för kolla vad jag har vunnit från Twistshake!

Så bra med två olika storlekar på flaskan. Men så skönt med en tallrik som har olika ”fack” liksom. Theo vill liksom gärna vara med själv och grejsa i maten så dessa bestick blir prima!

Idag vankas det julbord med mitt jobb Andreas och morfar ska hänga med Theo. Det ska bli spännande och se hur det känns för mig. Jag har varit borta från Theo kortare stunder mest. T.ex om jag ska på läkarbesök osv. Det känns ändå skönt att jag är helt lugn med tanken att Andreas har han såklart. Just den biten kan ju inte bli bättre. Det är bara jag som inte kan låta bli att sakna ihjäl mig efter han fast det bara handlar om några enstaka timmar 🙈

Likes

Comments

Hej på er!

Här har det varit dåligt med inlägg. Jag har haft stunder då det har varit mycket att göra och stunder som har varit lugna ändå fick jag inte ihop något här, sånt är livet!

Men kolla, äntligen äntligen har jag fått en ny telefon. Jag är så glad! Min gamla telefon har varit hemsk. Den har allt annat än funkat som den ska. Touchen funka sådär och jag kunde knappt prata i telefon osv..

Igår ramla det ner ett kul paket i postlådan, ska ta och packa upp det och titta sen visa er, turen har varit på min sida om man säger så 😏Likes

Comments

Hej på er!

Hörni vad mysigt med snö va?? Men det var inte kul att köra hem nu på kvällen, utan mina glasögon också, inte så lyckat!

Idag hämtade vi ut kökstapeten, spännande!
Jag och Theo träffade även Maja och Lily, det var såå längesen. Med andra ord, var det på tiden. supermysigt som vanligt, vi drack kaffe, busa med dom små, snacka skit, precis som det ska vara!

Nu börjar det bli dags att säga godnatt och invänta en ny dag fylld av snökaos(?)

Likes

Comments

Hej!

Ny vecka men ändå är den redan fylld av måsten och ärenden varje dag. Just idag är vi bara hemma. Det ska städas och tvättas bland annat. Det går inte att städa precis som man vill när halva huset är en byggarbetsplats men man får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Josse a.k.a faster var här på förmiddagen och hälsade på lite, mysigt! innan jag fortsätter med nånting mer här hemma behöver jag lunch!

Likes

Comments

Godmorgon!

Där ligger han, det finaste vi har och bara sover.
Måste bara säga vad jag älskar helger, allra helst nu när man har barn också. Jag uppskattar det på ett helt annat sätt nu. Det här med grötfrukost, ta med täcket till soffan, mysa alla tre medans vi kollar på något på tvn, dricka en kopp kaffe med min kära och såklart lite bus! Idag ska de bli just så, igår gav Andreas och Theo mig sovmorgon, vilken lyx jag qhar! Men idag vill jag va med.💕

Idag vankas det födelsedagsfirande hos min syster som fyller år!🎈Men innan dess ska vi hinna greja i köket, har jag sagt att nästa helg ska de helst helst helst vara klart, spännande va?!

Likes

Comments

Godmorgon!

Så var helgen här igen, hur skönt? Eller jag har ju ingen direkt feeling över att det är just helg när man är hemma vecka in och vecka ut (klagar verkligen inte över det) Men det innebär ju att vänner och familj blir lediga med mig hehe. Jag och Theo har myst över en frukost för en stund sen. Vi börja dagen med att dra oss i sängen enda till 9(!!) Han är perfekta bebisen för en morgontrött Julia!

Nu ska jag fixa klart här hemma och göra oss klara. Vi ska nämligen lämna en av hundarna på klippning, jag ska hämta prover på kökstapet ännu en gång och senare idag kommer nog mor och far hit, mysigt!

Likes

Comments

-Alltså kolla älsklingen, såå fin!-


Hej på er!

Idag som ni redan vet var vi med Theo på ett läkarbesök och ni som känner han vet även att han är inte ledsen eller arg ofta. Men idag då var det jobbigt för honom.. Det var obehagligt (syntes på långa vägar) och ner för hans kind kom den ena tåren efter den andra. Varje liten del av mig skrek ''ta upp honom'', för när det kommer till sånt här jobbigt eller sprutor osv så känns det som ett övergrepp. Jag vet att man är tvungen, att det är för hans bästa och ingenting annat, men bara för det är inget som säger att det känns mindre i mammahjärtat. Han är ju vårat allt, guldklimpen. Vi gick även där ifrån utan nå vidare svar eller klarhet. Inget blev fixat utan vi ska få kommer tillbaka snart fatta jag det som och därifrån tar vi det vidare (igen).

Annars så vet jag inte vart resten av dagen tog vägen. Vart en lunch och fika hos mina föräldrar och så passa jag på att köpa en ny vinterjacka. Jag gillar verkligen den jag har men ack så sliten den är!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag varit och hämtat ut lite paket från Jollyroom. Det är så enkelt att handla när alla grejer bara är ett klick bort och det tar heller inte emot när dom har black week så att säga! Från Jollyroom denna gång kom det hem en åkpåse från petitecherie, den var gudomlig. Jag vill också ligga och mysa i sån haha! Men också två av Theos julklappar kom, så som en pulka. Den passar perfekt inför sälenresan efter jul (mer om den en annan dag)

Enda sen jag (vi) blev föräldrar känner jag i alla fall att man vill vara ute i god tid med allt. Jag vill ha marginalen ifall det ''skiter sig'' liksom haha! Men jag måste säga att vi är mycket duktigare på att ha det nu än förut även om vi också är tidsoptimister, då och då fortfarande. Men jag sitter gärna nu (ja enligt vissa är det ''sent'' nu också) och fixar klart julklappar m.m. lite tidgarei år eftersom jag varje år annars springer dagarna innan julafton och handlar. Göra det misstaget i år igen med en bebis också? Big no no!!

En annan sak som hör ihop med att jag vill ha marginal är att jag mår så mycket bättre när det är struktur och rutiner på allt. Jag blir så mycket gladare och jag tacklar också mindre men även större problem på ett mycket lugnare och bättre sätt. Jag och stressad är den sämsta kombon, alltså verklige den sämsta. Jag tycker inte det är kul, Andreas eller vem som helst i min närvaro just då kan inte tycka det är speciellt kul heller. Jag blir arg, ledsen och besviken på allt och alla i princip och tappar lusten för det mesta. Nej jag ska försöka förebygga stress så mycket jag kan, för egentligen, vem mår bra av det?

Likes

Comments

Hej på er!

Alltså vilken god och mysig lunch våran kära vän Pär bjöd oss på idag. Perfekt med soppa dessa tider på året, mums!

Dagarna rullar på i stadig takt. Just dom här dagarna har vi haft Andreas hemma, vilket guld värt eftersom annars är det ju i princip bara helgerna som vi har heldagar ihop. Som i sin tur inte är konstigt alls eftersom det är ju så livet ser ut för många.

Men imorgon vankas det jobb för Andreas del, men även läkarbesök för Theo och om jag ska vara ärlig så är jag lite nervös. Just för att jag är inte helt insatt på vad dom ska göra imorgon, men jag hoppas besöket blir smärtfritt! Kan skriva mer om detta när jag känner att ens jag vet hur planen ser ut.


Likes

Comments