5 SAKER JAG HAR SLUTAT MED

JAG HAR SLUTAT...

...köpa nya kläder.

Jag har inte köpt nya kläder till mig själv på ca 2 månader. Och vissa kanske höjer på ögonbrynet nu och tycker att det verkar helt rimligt och normalt, och ja det kanske det är. Men orsaken varför kan vara konstig eller rent ut sagt provocerande, jag är inte nöjd med min kropp. Eftersom att jag ser negativt på min kropp så ser jag även negativt på fina kläder som inte ser bra ut på just min kropp. Så därför har jag nu bestämt mig för att inte köpa nya kläder förrän jag känner mig nöjd med min kropp och mig själv!

...köpa färska grönsaker.
Förr tyckte jag att det var extremt viktigt att man bara skulle äta färska grönsaker, inte frysta. Det är dock sällan nuförtiden att jag har färska grönsaker i kylen, och orsaken till det är att det snabbt blir dåligt. Så jag har börjat köpa alltmer frysta grönsaker som jag sedan kokar upp till min mat. Jag upplever att det är mer ekonomiskt och min mage mår så mycket bättre av kokt mat generellt.

...äta kött.

Nej, jag är inte vegetarian. Men om jag lagar mat endast till mig själv väljer jag oftast att göra vegetarisk eller vegansk mat. Men jag är även väldigt kräsen med vilket kött jag äter. Sedan jag flyttat hemifrån så har jag varit väldigt bestämd med att försöka att endast äta kött som min pappa slaktat själv, exempelvis ren och älg. Eftersom att vi äger egna renar samt att pappa jagar älg så finns det mycket kött att ta hand om. Så jag föredrar att äta kött som jag vet till 100% ursprunget av. (Och ja, vi är såna som tar hand om HELA djuret. Den ska inte dö förgäves.)

...festa.
När jag tänker på en ledig helg så ser jag framför mig min sambo, min soffa, mitt täcke, en skål chips och ett glas vin framför en film. Tro det eller ej, men jag har faktiskt inte varit ute på klubben efter Ayia Napa. Jag skyller på att jag är 'för gammal', vilket mina kompisar absolut inte godtar. Jag vet inte vad det beror på, om det är min nya inställning till alkohol eller något annat, men att festa är inte något för mig.

...tänka negativt.
Ja, jag vet att denna punkt kanske kan påstås som dubbelmoralisk gentemot den första punkten. Men om jag bortser från tankarna om min kropp så försöker jag att varje dag tänka så positivt som möjligt. Efter att ha lyssnat på ett flertal böcker om positivism och personers utstrålning så har jag insett att om jag tänker mer positivt så utstrålar jag även mer glädje, inspiration och positivitet.

  • INSPO

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229