Header

Äntligen blev det min tur!!

Jag antar att dom flesta vet varför jag haft bloggpaus, det har berott på att jag äntligen skulle börja fokusera på körkortet. I januari-17 skrev jag in mig på Sjögrens Trafikskolan. Jag bestämde mig och satte ett mål att jag innan 2018 skulle fixat mitt körkort. Igår klarade jag körprovet också, vilket resultera KÖRKORT! Det är helt ofattbart! Jag har ännu inte hunnit smälta det men det är skönt att det nu är över så att jag kan slappna av och enbart kunna fokusera på studierna igen. Jag är också så jäkla tacksam över allt som mina trafiklärare och mina handledare lärt mig till att jag nu också kan säga att jag har körkort i hand. Tusen tusen tack! 💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Månaden är kommen och massor ska hända nu i december, saker som jag väntat ut sedan två månader och tänkt "det händer i december", och nu är vi äntligen i mitten av månaden! Hoppas mina förväntningar fortsätter leva upp det jag hoppats nu. För då kan detta bli en riktigt rolig fortsatt månad! ;)

Som ni vet så har jag hållit på med körkortet under 2017, och tidigare också nämnt att bloggen inte är särskilt högt upp på prioriteringslistan, med tanke på att tiden inte räcker till. Jag har spenderat mitt 2017 hittills i två viktiga stadier – skolan och allt inom körkortsutbildningen med (körkortsteorin, körlektioner och den privata övningskörningen). Men Imorgon tisdag är verkligen en dag att se fram, jag har den efterlängtad uppkörningen! ;) Förra torsdagen (7/12) klarade jag kunskapsprovet på första försöket! Jag fortfarande inte smälta att jag är i slutet av körkortsutbildningen och att uppkörningen redan är imorgon… Håller jag mina nerverna i styr även denna gång så kommer det gå jättebra, det finns inget att egentligen vara orolig över med tanke på hur mycket beröm jag fått för min körning. Spana in bloggen, min Facebook eller instagram-konto imorgon under eftermiddag/kväll. Ni kommer bli uppdaterade med resultatet. I’m tell tomarrow!


Likes

Comments

Ännu ett sommarlov är slut och allvaret är igång igen. Jag känner mig taggad för ett nytt läsår, har aldrig tidigare känt mig så taggad och glad för livet. Under helgen som var flyttade jag hemifrån och ut på vischan, landsbygdsbo igen, äntligen (!!). Som jag väntat och som jag drömt. Jag verkligen trivs här, och kan med ett leende på läpparna säga det skrivet med ord att jag redan mår bättre. När jag nu har stängt dörren till det förflutna, öppnat en ny och påbörjat kapitlet för min lysande framtiden med rätt hjälp på traven. Kan jag satsa ännu mer på skolan, härligt!

Så mycket som jag kommer lära mig om det ena och det andra när man få en verklighetsinblick om hur vår värld ser ut. Jag är liten och ny i vuxenvärlden men jag står på fötterna, har huvudet högt och kan andas ut och redo att lära mig nytt.

Det kommer gå bra för mig i framtiden och det förtjänar jag verkligen.

Likes

Comments

Det har ju varit tyst här under några veckor på grund av förberedelser inför flytten, men också för att jag inte haft ork till att engagera mig till att nå ut till er. Jag har haft annat.

Hur som helst, så jag tänkte jag i vilket fall summera en händelse, som är en av alla 18-åringars längtan. För lite mer än en vecka, var det äntligen min tur! Jag hade min första fylla (lör 12 aug), check på den! Det blev fyra cider på hela kvällen…. Så jag drack med måtta och skötte mig. Så varken jag eller mitt sällskap behövde någon gång tänka ''hade jag/ hon gjort detta nykter?'' Jag släppte verkligen loss framför scenen och tänkte bara på hur mycket bättre livet kan bli framöver. Vi hade leende på läpparna, bjöd på oss själva och det är ändå huvudsaken. 😉

Likes

Comments

God kväll! Idag brände jag fett igen, tog mig en skön löptur i värmen i förmiddags. Trycket och glädjen jag hade för min löpning tidigare när jag var finfint i form är inte åter tillbaka ännu men jag kommer snart vara där igen, om inte de så kanske ännu bättre. Har lite svårt för det där med att nöja mig med det jag presterar i nuläget. Jag vill ha ett bra flyt och slippa stanna upp emellanåt. Jag får ge det tid! Löpträningen kombinerat med styrka är kanske det ända som jag tycker passar för min egna del. Dessutom blir det än hel del cyklande tur- & retur från jobbet. Haha.

Hur som helst så blev det i alla fall 8km. Solen stekte på så det blev väldigt svettigt, sista kilometern blev det enbart att springa i BH och shorts. 😁 När jag var klar och tillbaka till campingen så gick jag ner till utegymmet och körde lite styrka.

Förutom att jag tränat så har jag fixat viktigt ärende på stan och vart iväg och jobbat. Veckan kommer bli tuff, jag ska jobba och utöver det så ska träningen också försökas hinnas med alla dagarna. 😪 Kommer ordna denna vecka också. Ha det gott!

Likes

Comments

....vuxnas syn på ungdomar? Jag tycker att många vuxna inte ser upp till andra ungdomar så mycket, utan det handlar bara om sina egna barn. Tycker det är tragiskt att det liksom är så inom ridsporten på ponny nivå, att allt måste tas på blodigt allvar så att vuxna inte kan gratulera till andra ungdomar - de blivande young riders framgångar utan istället klankar ner och slänger skit. Det är inte direkt så att man framstår som en vårdnadshavare med gott exempel snarare att man skämmer ut sig och förminskar sig själva vissa gånger när man beter sig illa.

Sedan finns det vuxna som verkligen tar oss alla på allvar och verkligen tror på ungdomarna. Den första sorten dissar jag såklart och den andra hissar jag givetvis. Kan man glädjas åt andra, har man ett gott hjärta som andra tycker om. Man undrar ju vart världen är på väg och hur ljus ridsportens framtid är. Det är ingen idé att bry sig om andra, det handlar bara om att sköta sig själv och sluta vara omtänksam hela tiden.

Likes

Comments

Klockan ringde 08:00. Jädrans vad trött jag var idag, det tog mig fler extra minuter för mig att överhuvudtaget kliva upp. Det är inte direkt så att man studsar upp, känner sig utvilad och känner en glädje över att vara bosatt i husvagn. Känns instängt men fungerar, det är inte direkt så att man jublar, höjer armarna högt och längtar "hem". Det är tur att det enbart handlar om någon vecka och inte en längre period, I vanlig ordning jobbar jag och är inne på min tredje arbetsvecka. Stormtrivs, trots att det är intensivt. Sjukt stressigt idag, mycket folk och det märks att det fortfarande är semestertider. Inget dåligt med det, snarare raka motsatsen.

Utöver jobb och att vara bosatt i husvagn. Så har jag fortfarande lite annat att gå genom, möten hit och dit och telefonsamtal. Förhoppningsvis kommer allt ordnat upp sig så att varje möte och samtal inte kommer behöva vara obetydliga. Ytterligare ett problemet i dagsläget är att allt som har med myndigheter att göra tar evigheter till att fastställa ärenden. Även om jag vill så mycket så hinner man tyvärr inte med allt. I dagsläget känner jag hur ögonen går i kors och hur kroppen känns tom på energi. Med de menat så behövs en paus, för min egen skull för att därefter kunna återgå till att bli människa igen. Imorgon jobbar jag förhoppningsvis eftm (16:30 - 20) och kan vila upp mig några timmar innan beger mig.
Likes

Comments