Minäkö kevytyrittäjä? Mitä se tarkoittaa ja minkälaisia kokemuksia minulla on siihen liittyen? Haaveilenko kenties ryhtyväni tulevaisuudessa yrittäjäksi ja miten hoidan kevytyrittäjyyteen liittyvät käytännön asiat? – Näitä aiheita tulen käsittelemään tässä postauksessa, jonka saan toteuttaa kaupallisessa yhteistyössä UKKO.fi-kevytyrittäjyyspalvelun kanssa.

Harrastuksesta ammatti

Halusin yhdistää kaksi minulle tärkeää asiaa – bloggaamisen ja laulamisen. Kumpaakin useita vuosia harrastaneena ajauduin usein miettimään, että mitä jos rakentaisin ammattini niiden ympärille. Tykkään valokuvata, kirjoittaa, laulaa, soittaa ja ylipäätään kaikki luova tekeminen tuntuu omalta jutultani. Aloitin lauluopettajaopinnot heti lukion jälkeen ja valmistuminenkin häämöttää jo lähitulevaisuudessa. Voi olla, että jonain päivänä haluan opiskella jotain ihan uutta alaa, tai perustaa oman yrityksen, mutta juuri nyt olen tyytyväinen tähän hetkeen ja valintoihini. Kannattaa rohkeasti pitää kiinni omista unelmista ja tavoitella niitä kohti!

Mitä on kevytyrittäjyys ja kenelle se sopii?

Kevytyrittäjänä minun ei tarvitse hankkia omaa Y-tunnusta tai toiminimeä. Laskuttaessani asiakasta keikkaluontoisesta työstä minun ei tarvitse huolehtia paperitöistä, sillä UKKO.fi hoitaa kaiken vaadittavan byrokratian. Kevytyrittäjyys sopii hyvin opiskelijalle tai henkilölle, joka haluaa tienata omalla osaamisellaan, tai joka haaveilee yrittäjyydestä, muttei kuitenkaan ole vielä uskaltautunut ottamaan sitä askelta.

Opiskelun ohella olen kevytyrittäjänä saanut mahdollisuuden esiintyä erilaisissa tilaisuuksissa ja tehdä somejuttuja ammattimaisemmin. Laskutuksesta ei tarvitse kantaa huolta ja työjutut sujuvat hyvin kun on yksi luotettava taho, joka hoitaa laskutuksen. Jos tämä aihealue kiinnostaa sinua, suosittelen ehdottomasti tutustumaan UKKO.fi:n Instagramprofiiliin sekä blogiin.

Kokemukseni UKKO.fi-kevytyrittäjyyspalvelusta

Sivulle rekisteröityminen kävi helposti ja nopeasti. Palkanmaksua varten UKKO.fi tarvitsee verokortin ja sen lähetinkin kätevästi sähköisessä muodossa. Muistan ensimmäisen laskutuksen sujuneen ongelmitta ja siihen kului korkeintaan 5-10 minuuttia: asiakas antoi minulle tiedot, jotka vain täytin laskupohjaan. Lähetin valmiin laskun ylläpidon tarkastettavaksi ja hyväksyttyään laskun he toimittivat sen asiakkaalle.

UKKO.fi perii palkkioksi 5% laskutettavasta summasta. Mikäli sivustolla ilmenee ongelmia tai jokin asia askarruttaa, asiakaspalvelu vastaa nopeasti. – Itse sain ystävällisen ja asiantuntevan vastauksen alle puolessa tunnissa.

Onko teillä kokemuksia kevytyrittäjyydestä tai UKKO.fi:stä? 😊

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments

Oon pitkään haaveillut blogin ulkoasu-uudistuksesta, mutta se on aina jäänyt ajatuksen tasolle miettien, mitä persoonallista sitä keksisi pelkän blogin nimen lisäksi. Vihdoin ja viimein keksin, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Nyt ei ainakaan tule vastaan samanlaista, nimittäin tuo helmihameinen tyttöhän olen minä! :-D

Muotokuva ja headeri ovat superlahjakkaan Tommi Toikkasen käsialaa. Löysin hänen Instagramprofiilin, joka on täynnä toinen toistaan upeampia teoksia ja päätin heti ottaa yhteyttä. Hän toteutti muotokuvan toiveitteni mukaan ja lopputulos on niin onnistunut! Tommilla on myös omat kotisivut, joiden kautta on mahdollista tilata erilaisia muotokuvia itselle tai vaikkapa lahjaksi.

YAYYY! Look at my new header! I'm sure there's no similar header because that girl is me! :-D I'm so happy about the result and the honour belongs to talented Tommi Toikkanen – he made this! I think you should check out his homepage and Instagram.

Likes

Comments

Tykkäätkö viimeistellä asusi koruilla ja muilla asusteilla vai annatko pelkkien vaatteiden puhua puolestaan? Mä tykkään kauniista yksityiskohdista – kellot, korvakorut ja huivit ovat pitkään kuuluneet mun "perusvarustukseen", mutta tänä vuonna oon löytänyt näyttävämpiä asusteita ja haluan oppia käyttämään niitä entistä rohkeammin – olkoon se mun tavoite tälle vuodelle.

Do you like little details or just keep the focus on your clothes? I love details – watches, earrings and scarves. This year I'll wear more often stunning earrings and colorful clothes – that's my goal for this year.

Hapsukorvikset* – Junkyard (adlink)Mikä tällä hetkellä inspiroi?

Oon viime aikoina kiinnittänyt huomion erityisesti kultaisiin koruihin, värikkäisiin aurinkolaseihin ja näyttäviin korvakoruihin. Välillä on hauska yhdistää asuste johonkin vaatteeseen, johon ei ole koskaan aiemmin sitä yhdistänyt. Tällä viikolla mun pinkin kolitsipaidan kaveriksi pääsi tämän postauksen kuvissakin näkyvät kaulakorut. Se oli aika kiva kombo, vaikka ensin ajattelin, että voiko muka näin rennon paidan kanssa pitää kaulakoruja – miks ei muka voisi?!

Ohessa linkki muutamaan nettikauppaan, joiden korutarjonta on erityisen kiva ja vinkatkaa ihmeessä, jos teillä on jotain lemppari kauppoja, joista löytyy erityisen hyvä asustevalikoima!

Junkyard (adlink) / H&M / Gina Tricot

I think that the most inspiring accessories atm are golden necklaces, colorful sunglasses and big colorful earrings. Couple days ago I wore pink college shirt with golden necklaces and I liked it. I think I should bring together funny combinations more often. I love Junkyard's, H&M's and Gina Tricot's accessories. Where did you find your favourite accessories?

Korusetti* – Junkyard (adlink)

Likes

Comments

Ystävänpäivän lähestyessä saan jakaa alennuskoodin Daniel Wellingtonin verkkokauppaan, jolla saa -15% koko vaikoimasta. Kun tilauksen tekee ennen ystävänpäivää, saat nahkarannekkeisen kellon lisäksi kaupanpäälle suloisen sydän niitin. – Aika ihana yksityiskohta vai mitä? ❤ Koodi on siis "juliakjs" ja se on voimassa 15.2.18 asti.

Valentine's Day is getting closer and I'd like to share discount code for you to danielwellington.com. You will get 15% off and if you make your order before the Valentine's Day you'll also get cute heart charm when purchasing any leather watch. – Pretty detail, right? ❤ The code is "juliakjs" and it's valid until 15th February.

*Kello saatu lahjaksi / Watch gifted

Likes

Comments

Tiedättekö sen tunteen kun päädytte Instagramprofiiliin, joka on täynnä ihan mielettömän upeita ja inspiroivia kuvia? Mä itse tykkään katsella kuvia asuista, reissuista, muodista, luonnosta sekä kauneusjutuista. Haluaisin löytää uusia ihania profiileja seurattavaksi ja nyt teillä onkin mahdollisuus jättää kommentteihin oma Instagramnimenne. Teen myöhemmin postauksen, jossa kerron mun lempparit ja inspiroivimmat profiilit. ❤ Ainiin, mut löytää Instagramista nimellä @juliakjs

Do you know that feeling when you find a new Instagramprofile which is full of beautiful and inspiring pictures? I love pics about outfits, traveling, fashion, nature and beauty stuff ofc. Now you have a great chance to share your own Instagram name to the comment box. I'll share my own favourites later xx.

Likes

Comments

Talvi on ihana vuodenaika, mutta kuiva iho lienee varmasti monelle tuttu juttu. Mulle lähetettiin testattavaksi Phytomerin TRÉSOR DES MERS kauneusöljysuihke ja noin kuukauden käytön jälkeen uskallan väittää, että tämä tuote on paras kaikista testaamistani öljytuotteista. Se, että tuotetta voi käyttää kasvoille, vartalolle ja vieläpä hiuksillekin, on iso plussa.

MITÄ SISÄLTÄÄ? 

Viisi merellistä öljyä ja kasviöljyä:

- Mekabu- ja suolayrttiöljy kosteuttavat ja lisäävät ihon lipidejä (rasva-aine).

- Seesami- ja makamadiapähkinäöljyt ravitsevat.

- Antioksidanttinen buritiöljy suojaa.

MILTÄ TUOKSUU? 

Tuoksu on melko voimakas, muttei häiritsevä. Se on pikemminkin rauhoittava, ylellinen ja jollain tapaa jopa herkullinen. :D Siinä tuoksuu jasmiini, bergamotti, valkoiset kukat sekä pieni trooppinen häivähdys vaniljaa ja kookospähkinää.

Translation: This TRÉSOR DES MERS beautifying oil spray is for face, body and hair. My dry skin isn't dry anymore and I've finally found perfect product that totally works.

" This oil infuses all the benefits of marine and vegetal oils to moisturize, nourish, repair, and protect both the skin and hair in a single step. " *Click*

*Tuote saatu/Gifted

Likes

Comments

Happy new year people – I hope it has began well. After a little break I feel so good for being back here. I had such a lovely holiday and I think this year will be amazing. Let's start this blog year with the post where I'll tell you things that made/makes me smile.

Hyvää uutta vuotta – toivottavasti se on kaikilla alkanut hyvin. Pienen tauon jälkeen on ihanaa taas olla täällä ja kirjoittaa. Loma oli ihana ja rentouttava ja mulla on sellainen aavistus, että tästä vuodesta tulee ihan huippu! Ajattelin, että voitaisiin aloittaa tämä blogivuosi postauksella, jossa kerron vähän asioita jotka ovat saaneet mut hymyilemään lähiaikoina.

💛Vuoden ekat tulppaanit / First tulips of the year

💛Hauska ja ihana kummipoikani / My funny and lovely godchild

💛Aurinkoinen sää / Sunny weather

💛Matkasuunnitelmat / Travelling plans

💛Jon Olssonin inspiroivat Youtubevideot / Jon Olsson's inspirational Youtubevideos

💛Terveelliset valinnat ruoan suhteen / Healthier food choices

💛Ihanat joululahjat, erityisesti Marimekon kauniit astiat / Lovely christmasgifts, especially these Marimekko cuties

💛Päivien pidentyminen ja muutenkin kirkkaammat päivät / Bright, sunny and longer days

💛Ystävälliset ihmiset / Friendly people

💛Aamureippailut / Morning walks

Mikä saa sut hymyilemään? What makes you smile? 💛

Likes

Comments

Lahjat odottavat avaajaansa, kaikki on valmista. Enää kaksi päivää ja vitsit kun on jotenkin niin hyvä ja rauhallinen fiilis. En malta odottaa sitä taianomaista tunnelmaa joka jouluaattona on, yhteistä aikaa perheen kanssa ja kaikkia niitä pieniä asioita jotka tekevät joulun. Mietin myös sitä Hope ry:n seitsemänvuotiasta poikaa, jolle ostin lahjaksi Legopaketin – toivottavasti hän ilahtuu.

I am ready with my christmas gifts and everything. Only two days left and I feel so happy right now. I can't wait for that magical Christmas feeling, time with my family and all the little things that makes Christmas. <3 I also bought a Legobox to Hope ry's 7-year-old boy and I really hope he will like it.

Sitten muutama sana vaatetuksesta – oon ihastunut tähän takki+pipokomboon ja ne kun vetäisee ylleen niin on kuulkaa lämpimät oltavat. :D Jos joku siellä ihastelee myös tätä (adlink) takkia, niin se on juuri nyt alessa. ;-) Ihan ehdottomasti yksi mun lemppareista!

I'm in love with this faux fur+beanie kombo – so warm! If you also fell in love with this (adlink) jacket – I can tell you it's on sale. ;-)

Faux fur JUNKYARD XX-XY (gifted, adlink) / Beanie VILLAPOM

Likes

Comments

Nopea asupostaus tähän väliin ennen kuin häivyn siskolle saunomaan. Tällä hetkellä toivon niiin, että meillä olisi valkea Joulu. Kuvistakin tulee paljon valoisampia kun taustalla on lunta. Lumi on ihanaa kunhan se ei muutu loskaksi. Täytyy muuten sanoa, että mun takin jättihuppu on myös aika ihana, haha. :D Nyt täytyy mennä, ihanaa lauantaita kaikille! <3

Just a quick outfit post before heading to my sister's place. I hope we'll have a white Christmas. Look at these pictures how pretty the background is when there's snow. I actually love snow – not water. I also love my jacket's huge hood haha. Have a lovely Saturday people! <3

Jacket Junkyard XXXY (gifted/adlink) / Shirt Gina Tricot / Jeans & Gloves Pieces / Shoes H&M / Bag Michael Kors / Watch & cuff Daniel Wellington (gifted)

Likes

Comments

Joulukuun Bette Box oli kuin pieni varaslähtö jouluaattoon ja pakettien availuun – niin monta kivaa juttua se piti sisällään! Useampi tuote oli tuttu kauneusblogeista tai kauppojen hyllyiltä, mutten jostain syystä ollut vielä testannut mitään niistä. Postauksen lopussa kerron myös miten voitte osallistua arvontaan, josta kolme onnekasta voittaa itselleen omat boxit. ;)

Sain myös alennuskoodin jaettavaksi, jolla saatte tammikuun boxin hintaan 13,90€ (norm. 18,90€/kk) Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. Koodi JULIAKAROLIINA on voimassa 24.12.2017 asti.

Mitä sieltä boxista sitten paljastuikaan..

- LUMENE LÄHDE ARCTIC DEW tehokosteuttava seerumi (ovh. 24,90€)

- REAL TECHNIQUES MIRACLE COMPLEXION SPONGE meikkisieni (ovh. 10,90€)

- SALLY HANSEN MIRACLE GEL kynsilakkaduo (ovh. n. 25€)

- MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE MASK kasvonaamio (ovh. n. 25€ / 8 x 10ml)

Lisäksi AVÈNElta kaksi minikokoista ihonhoitotuotetta (puhdistusöljy & kosteusvoide), JORDAN Easy Clean Flosser hammaslankain (ovh 4€) sekä itämaisen kukkainen POLICE Legend-tuoksunäyte.

Mun lempparituote oli ehdottomasti Sally Hansenin kynsilakkaduo – vaikuttaa laadukkaalta! Lumenen seerumi ja Real Techniquesin meikkisienikin pääsi jo testattavaksi. Jos säkin haluaisit Bette Boxin itsellesi niin nyt sulla on siihen mahdollisuus, nimittäin kolme onnekasta voittaa juurikin tuon joulukuun ihanan boxin itselleen. Arvonta tapahtuu mun Instagramissa @juliakjs (linkki) eli ei muuta kuin osallistumaan ja ONNEA ARVONTAAN! ❤

#yhteistyö #ad #bettebox

Likes

Comments

Instagram@juliakjs