Ja, precis som rubriken lyder så har vi köpt en ny bostadsrätt. Det är en nyproduktion som kommer vara klar våren 2019, och vi kan inte vara mer taggade än vad vi redan är. Det är en 3:a, precis som vi har idag, fast denna gång köper vi en lägenhet som är 10 kvadratmeter större. Men bäst av allt, vi får designa HELA lägenheten själva! Allt från vart väggarna ska sitta till vilket kakel vi vill ha i köket. Det ska bli hur kul somhelst. I höst får vi även träffa en designer som ska gå igenom och visa oss massa olika material, vilket ska bli oerhört intressant. Nu ska jag och sambon fortsätta fira med champagne och jag hoppas att alla får en fortsatt trevlig helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, det var längesen. Ja vad har hänt sen senaste inlägget? Jag har gått klart mitt första år på Örebro universitet, sååååå skönt. Helt sjukt vad jobbig sista terminen har varit, knappt så jag har överlevt. Utöver det så har jag även förlovat mig!! Niklas friade den 10 maj, och självklart svarade jag JA. Men inte nog med det så har vi äntligen fått flytta in i vår nyköpta lägenhet. Den blev färdigbyggd under maj månad och 31 maj var det inflytt. Som vi har längtat.. Dock är det mycket kvar att göra i lägenheten, vi ska byta ut bänkskiva till en svart sten istället och sen är det mycket inredande kvar. Ovan ser ni några bilder på hur vårt vardagsrum och matsal ser ut för tillfället. Men gud så lycklig jag är just nu. Vilket år det har varit hittills.

Likes

Comments

Det är inte alltid lätt.. Att hela tiden försöka sitt bästa men att det inte alltid räcker. Att försöka kombinera jobb, plugg, träning och kärleken är inte speciellt lätt, och verkligen inte lätt ifall man alltid vill prestera. Vi alla är med om motgångar i livet, stora som små. Vissa är lätta att ta sig igenom medan andra tär något enormt på psyket och kroppen.

Just nu är jag inne i en sådan period. En period där jag har svårt att kombinera allt detta utan att tillslut totalt bryta ihop. Men det är okej. Man kan inte alltid vara på topp vilket man måste respektera. Kroppen klarar inte alltid av att hålla ett högt tempo. Men det är under dessa perioder jag uppskattar mina nära och kära. Dem som får mig att le när jag är ledsen och dem som pushar mig när allt känns tungt. Det är tack vare min pojkväns fina ord, min familjs stöttande, min bästaväns peptalks och deras kärlek som gör att jag orkar kämpa för att bli ännu bättre.

Jag har två kommande tentor framför mig, varpå jag vill prestera, och det är tack vare dem jag vet att jag kommer fixa det galant.

Det är otroligt viktigt att man uppskattar alla man har runt omkring sig, för tro mig, när man har det som tuffast och är på botten så är det dem som hjälper en upp igen. Tack för att ni finns.

Likes

Comments

Igår var det äntligen dags för nyår och jag kan konstatera att detta har varit bland det bästa året i mitt liv. Jag har tagit studenten, börjat studera juridik, träffat en person som alltid kommer betyda mycket för mig och köpt en nyproducerad lägenhet tillsammans med min pojkvän. Det kan inte bli så mycket bättre egentligen. Nu kan jag bara blicka framåt och hoppas på att 2017 blir ännu bättre, om det ens går, och se till att försöka må så bra som möjligt.

Likes

Comments

Ville bara önska alla en riktigt god jul och hoppas att ni allihopa får en underbar julafton❤️

Likes

Comments

Hej hörrni tänkte bara tipsa om en helt sjuk tävling jag är med i just nu! Man har chansen att vinna en julklapp till ett värde av 36 500 kr.. hur sjukt är inte det. Så gå in på länken och skriv i er mejl så har ni chans att vinna också. http://jul.nordiskagalleriet.com/?ref=7a8cbf5444

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon står mycket på schemat men jag tror att det kommer bli en väldigt bra dag ❤️

08.00-09.30 -Träning

11.00-12.30 - Frukost på stan med Evelinn

13.00-15.00 Julshopping och resturang besök med pojkvännen

16.00----> Plugga och umgås med familjen

Likes

Comments