Hej alla fina!

Igår såg jag nog en av dem bästa filmerna jag sett, ”Ted - för kärlekens skull ”, med Johanna. Filmen handlar om Ted Gärdestad och hans liv. Riktigt intressant faktiskt och berörande. Hur en vanlig person kan växa fram till något större och göra det man älskar. Något som satte sig starkt från filmen va en sak Ted sa ” En dag utan kärlek är en förlorad dag ”, det kan vara så mycket, man ska ta vara av tiden man har i livet. Göra saker man älskar och samtidigt ta hand om dem man älskar.

Även idag har varit en händelserik dag. Jag och Johanna bestämde oss för att åka till stan och ta lite kort. Så jag visar samtidigt upp lite nytt som är inköpt ( tröjan )

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag vinkade jag av min fina kille Erik på flygplatsen. Han har fått utlandspraktik i Österrike. Det var väldigt jobbigt. Men vi ses snart igen, om 8 veckor är han tillbaka. Tiden går fort. Jag hoppas verkligen att han kommer ha det bra där och njuter av tiden. Det är verkligen en upplevelse och äventyr.

Det jobbiga är att jag redan saknar honom, det känns bara konstigt att han ska vara bort så länge och att han är så långt bort. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge. Men jag får göra det bästa av tiden. Träffa kompisar jag inte sätt på länge kanske, gymma och självklart är det plugg på det också.

Xoxo 💗


Likes

Comments

Hej alla fina!

Igår hade jag något av det jobbigaste. Jag hade Kursprov i fysik, under 3h tid. Detta är något jag verkligen inte vill göra om. Då jag verkligen hatar prov och tycker fysik är hyfsat svårt. Men nu är det äntligen över och fysik 2 väntar...

Men det är ju inte det ända jag gjorde igår. Efter skolan åkte jag hem till Erik ( min kille ) och fick lugnat ner mig efter provet.

Idag väntas en lååång dag med först skola och sedan mot jobbet, jag får väll inte se min säng förens kl 01.00 :(

Bye Bye 💗

Likes

Comments

Hej alla fina!

Dagen efter nyårsafton åkte jag och mina killkompisar på skidresa. Vi åkte tidigt på morgonen och gjorde lite små stopp på vägen. Där vi bytte förare och samt försökte hitta någonstans att äta. Det var dock inte det lättaste när allt var stängt. Men tillslut hittade vi en bensinmack i Norge där vi kunde köpa oss något litet.

Kvitfjell var ett väldigt bra skidort, bra backar och även mysiga värmestugor. Vi bodde i en lägenhet där vi tillsammans lagade all mat och spelade mycket kort och hade god gemenskap. 


Likes

Comments