Igår var en hemmadag, både jag & Carl var hängiga så vi stannade hemma från jobbet. Det blev en hel dag i soffan framför The 100 vilket utan tvekan är min favoritserie någonsin, sååå bra! Tror vi sträckkollade ca 10 avsnitt.

Idag har jag piggnat på mig och ska ta mig till jobbet för ett pass mellan 16-22. Ska proppa i mig alvedon så jag klarar mig hela kvällen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu längtar jag tillbaka till sälen, vill bara att det ska komma ordentligt med snö så man slipper slask och regn nu till jul.

Dagens planer är att jag om ett litet tag ska på granjakt med pappa, för att sedan åka till jobbet för ett pass mellan 16-22. Idag är en bra dag känner jag, laddade på med massa energi på gymmet alldeles precis vilket var riktigt skönt.
Hoppas nu dagen fortsätter på samma sätt!

Happy thursday

Likes

Comments

Visst blev det fint på dörren? Köpte lite granris idag och knöt fast ett guldigt fint band, hur mysigt?

Idag har det julpiffats & fixats hela dagen. Började min morgon med att möblera om vardagsrummet, vilket för övrigt blev väldigt mysigt. Några småsaker som behöver ordnas bara. Lägger upp bilder på det imorgon. Klockan 14 var det luciatåg på dagis som jag & mamma åkte på, supermysigt!

Likes

Comments

Idag stod klockan på 9.30, tog en snabbstäd & dukade fram en liten adventsfrukost till oss innan Carl vaknade. Slängde i oss den lite snabbt innan vi tog bilen till Västerås & Ikea. En riktig myshelg har vi haft. Första lediga helgen ihop sedan i somras, supermysigt att äntligen få spendera en hel helg ihop.
Nu till Åsby & Jysk för att köpa det sista, sedan en mysig kväll i soffan!!

Likes

Comments

Nya jackan & nya skorna! In loooove.

Likes

Comments

Tog mig en sväng till mamma & pappa imorse för att göra fina julnaglar på mig själv, & kolla vilken fin gran de satt upp! Så synd att vi bor så litet att vi inte får plats med någon gran... Det som är så mysigt.

Nu väntar tre jobbkvällar i rad innan en helgs ledigt. Helgens planer är att åka iväg på en liten roadtrip med Carl på lördagen för att sedan gå på Solsidan med familjen! Jag har hört mycket bra om den så ska bli riktigt kul att se den.

Likes

Comments

Bilder från kvällspromenaden hem från mamma och pappa igår kväll. Så fint i mörkret med alla dessa lampor!!

Likes

Comments

Instagram@juliajonsssoon