Weekend i Stockholm

Nu har vi precis kommit hem från våran myshelg i Stockholm och hunnit landa lite. Vad skönt det har varit att få komma iväg över helgen, även om det inte är längre än till Stockholm. Jag tycker det är såå mysigt att bo på hotell, sova i en stor hotellsäng som någon bäddar åt en och få äta stor frukostbuffé - ren lyx ju. Hotellet vi bodde på heter Nordic Light och ligger mindre än fem minuter från Centralstationen, så det var ju hur smidigt och bekvämt som helst både på dit- och hemvägen.

Vi kom fram runt klockan nio i fredags till Stockholm och checkade direkt in på hotellet. Väldigt trevlig personal, och som tidigare nämnt, jättebra läge. Fick komma upp till rummet och det var hur fint som helst. Förra gången vi övernattade i Stockholm bodde vi på ett hotell där rummet var fruktansvärt fult. Det gör ju egentligen inte själva vistelsen sämre, men det skadar ju inte att ha ett fint rum. Vi var i alla fall jättenöjda med rummet vi fick denna helgen och sängarna var fantastiska.
Efter att vi checkat in gick vi ut för att käka och hittade en mysig liten krog, tog en matbit och ett glas vin där och bara satt och snackade. Supertrevligt! Sen jäklar var vi trötta.
Lördagen hade vi satt åt att gå på stan och det var i princip det vi gjorde hela dagen - med paus för lunch och för en fika för att tina upp mellan varven. På kvällen blev det middag igen och denna gången gick vi till Jensens. Jäklar vad trötta vi var efter den dagen. Vi somnade båda två som små bebisar.
Idag började dagen med hotellfrukost i lugn och ro och sedan utcheckning från hotellet vid klockan 11. Fick lämna in bagaget på hotellet så vi slapp bära på det, sen tog vi ett par rundor på stan igen och ytterligare lite fika. Känslan att inte ha några måsten eller egentligen inga tider att passa överhuvudtaget är så skönt.

Jag var så trött på tåget hem, men så fort jag kom innanför dörren så fick jag mirakulöst någon form av energi så jag har både tvättat, tagit hand om tvätt, plockat iordning och städat lite. Nu fattas bara en varm dusch och sen är det godnatt för idag. Imorgon väntas jobb igen.

Hoppas ni haft en härlig helg.

  • Vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer