Vinnande koncept och sommarskog

Som jag skrev igår så gick vi och la oss typ två timmar tidigare än vad vi brukar, och gick upp runt 7.30. Kände mig så utvilad och pigg imorse, satte mig vid frukostbordet en timma innan det var dags att göra sig klar inför jobb. Så skönt att lägga sig så tidigt alltså!!
Dagen har bestått av jobb och trotts min bra sömn inatt så har jag ändå varit trött? Jag antar att det har med att göra att jag sitter helt still på jobbet och stirrar in i en datorskärm hela tiden, men det känns ju såklart inte så roligt! Funderar faktiskt på att krypa till sängs tidigt idag med. Känns som ett vinnande koncept, haha!

Nog om min konstanta trötthet. Hoppas att ni haft en bra dag. Här hemma har det snöat i princip hela dagen. Ganska mysigt när man sitter inne på kontoret och tittar ut. Inte lika mysigt när man kliver ut och ska gå hem i ett par skor som inte är godkända för vinterklimatet. Blöt om fötterna? Eeh, aa! Skönt? Eeh, nae!

Jag bjuder på en oredigerad bild från i somras i detta vinterrusk, för en uppiggning och påminnelse att det snart blir varmt igen.

  • Vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer