Vi börjar om på nytt.

Nu har det gått nästintill 3 månader sedan jag publicerade ett blogginlägg sist. Kände inte att jag hittade drivkraften och lusten till att fortsätta hålla det uppe, men efter ett tags uppehåll så ger jag det en ny chans igen. Vi får se hur det går denna gång.

Imorgon är det midsommar och jag är för en gångs skull ledig i tre hela dagar i rad! Arbetar man i butik så är man sällan ledig röda dagar utan får alltid jobba när alla andra är lediga - förutom midsommar och jul.
I tisdags fyllde jag även hela 23 år. Börjar bli en gammal tant nu... eller något åt det hållet. Även fast jag ser ut att vara runt 19 år (ja, folk tror verkligen det) och att jag inte känner mig en dag äldre än 17, så börjar jag ändå inse mer och mer att livet börjar ta form och att jag är vuxen nu - och det känner faktiskt riktigt bra. Det känns skönt att slippa ungdomen och all den press som tillkommer. Jag välkomnar vuxenvärlden med öppna armar, även om det ibland kan kännas riktigt läskigt. Hur är man ens vuxen liksom?

Jag hoppas i alla fall att så många som möjligt känner att de vill kika in här och följa mina inlägg och allt vad jag väljer att dela med mig av, men för idag så delar jag med mig av två bilder från min födelsedag den 20e.

Hoppas ni har haft en fin torsdag.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

aaamandasvensson
aaamandasvensson,
Hoppas du haft en bra dag!!🙊😍
nouw.com/aaamandasvensson
juliajonander
juliajonander,