Vårkänslor

Idag är nog första dagen på länge jag verkligen fått en känsla av att det snart är vår. Vädret här hemma har varit fint och solen har tittat fram. Åh, vad härligt det är! Det är som att ljuset sipprar in genom små hål där man ligger i ide i sin lilla grotta under vintern. Snart är det tusan vår och sommar hörni, äntligen, ett par månader att stå ut bara!

Jäklar så trött jag varit idag. Skriver jag så varje dag? Det känns nästan som det. Men som tur är har jag, som säkert alla andra, piggats upp av att lönen äntligen kommit. Man får se till att glädjas åt de små sakerna i vardagen!

En någon suddig och ruffsig telefonbild tagen nu på kvällen. Har storhandlat och lagat mat efter jobbet och sedan slängde vi på oss myskläderna och kröp ner i soffan. Bästa stunden på hela dagen! Älskar dessa outfits. Har jag inte jobbshortan på så lever jag i detta för tillfället.

Imorgon är det äntligen fredag och jag ska på AW med kollegorna för lite middag och spel. Ska bli supertrevligt. Har ni något roligt inbokat i helgen?

  • Vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer