Två veckor till BF

Över ett år har gått sedan jag bloggade senast och nu kände jag att det var på tiden igen. Livet ser lite annorlunda ut sedan de tidigare inläggen dock. Jag är gravid med mitt första barn och går in i V.39 imorgon. Idag är det två veckor kvar till mitt beräknade förlossningsdatum den 18 mars. Det känns så jäkla galet alltihop. I tisdags förra veckan arbetade jag mitt sista pass på jobbet på ett helt år och det kommer nog ta ett tag att inse det. Just nu går man verkligen bara i väntans tider och letar hela tiden små tecken på att förlossningen ska vara på gång. Men eftersom detta är mitt första barn så är det med största sannolikhet ett par veckor kvar och jag kommer förmodligen gå över tiden. Jag tänkte hur som helst att det kunde vara ett bra tillfälle att ta tag i bloggandet igen, nu när jag går hemma dagarna i ända och känner mig extremt rastlös från och till.

Jag har precis startat morgonen med lite frukost. För ett par år sedan åt jag aldrig frukost men idag skulle jag inte kunna tänka mig att hoppa över den. Hur kunde jag Inte äta frukost förut, hur klarade jag mig ens? En stor favorit i flera månader har varit apelsinjuice och hallon, det har jag till frukosten nästan varje dag.

Igår firade vi min kära sambo som fyllt 27 år, så nu har vi lite vårkänslor i lägenheten. Men jag tror mitt gravidluktsinne slagit till lite extra nu mot slutet av graviditeten, för det enda jag känner lukten av här hemma just nu är blommorna och våra doftpinnar som står bredvid - och det luktar inte lite kan jag lova.

Nu ska jag strax göra mig klar för en lunchdejt på stan med Henke, min sambo, och se om jag kan ta tag i den här dagen. Jag blir så rastlös av att bara sitta hemma men min kropp orkar samtidigt inte så mycket just nu, vilket blir en dålig kombination. Jag försöker i alla fall sysselsätta mig med något varje dag för att inte bli helt galen, haha.
Hur som helst, jag hoppas ni får en fin måndag!

Gillar

Kommentarer