Trött tisdag

Idag kan jag inte säga att energin har varit på topp. Tvärt om. Jäklar så seg dag alltså! Känns som det har suttit två tyngder på mina ögonlock. Det dåliga med mitt jobb är att jag är så stillasittande, mitt framför en dator - hela dagen! Jag är så van att hela tiden vara i konstant rörelse på jobbet så att sitta stilla hela tiden gör en ju inte direkt pigg, och dessutom inte i ögonen eftersom jag stirrar mig halvt blind på datorskärmen. Men å andra sidan är det ganska skönt att ha ett lugnt jobb fysiskt sett de dagar man fortfarande har nattmössan på.
Efter jobbet tog jag äntligen tag i vår röra bland papper. Har länge skjutit upp att ta tag i alla viktiga papper som behövde ordnas upp bättre i pärmar. Så skönt att se hur det blir ordning och reda i en sån röra, speciellt när det legat där och stirrat på en så pass länge. Nu var det fixat - CHECK!

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och krypa till sängs. Någon annan än jag som älskar att sova och lägga sig i sängen så pass mycket att det näsan pirrar i magen när man kryper ner, haha? Så kan jag känna ibland i alla fall.
Imorgon måste jag dock vakna skapligt för att ringa vårdcentralen och förhoppningsvis lyckas jag komma fram för att få en tid denna gång. Har i snart tre månader haft en brännande värk i mitt ena bröst som behöver kollas upp... Hmm.. Vi får se hur det går med det!

Sov gott!

  • Vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer