Restaurang och helgplaner

Jag tror nog att jag lämnade nattmössan på idag med. Vilken seg dag på jobbet det har varit idag, och inte flöt det på och gick bra heller. Tog ut lite komp idag med och gick hem en halvtimma tidigare - så skönt!

Efter jobbet gick jag hem direkt och bytte om för att sedan gå och möta en av mina närmsta vänner för middag på restaurang. Alltid lika roligt att träffa henne och vi lyckas alltid ha lika mycket att prata om varje gång. Får sådan energi av den tjejen, och det är ju precis så det ska vara med vänner. Man ska lyfta varandra och ge varandra energi.
Det blev en plocktallrik att dela på och 2,5 timma senare gick jag hem till killen. Nu har vi suttit här ett bra tag och försökt komma på något att boka till helgen. Vi fick för oss att vi ville åka iväg och mysa till det. Vi har både kikat på resor till Polen och spa i Sverige. Än så länge har vi inte kommit fram till något, men någonting ska vi nog lyckas lösa. Det är dock inte jättelätt att boka något med så kort varsel, så vi får se hur detta blir. Det ska bara bli mysigt att få ha en ledig helg tillsammans oavsett, för det händer inte allt för ofta.

Har ni något roligt inplanerat i helgen?

  • Vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer