piercing och serietittande

Idag var den stora dagen. Dags för piercing - min första faktiskt. Eller ja, jag har i öronen sedan innan, men det räknas inte riktigt tycker jag. Nu var det dags att sätta ett hål i tutten istället. Gjorde faktiskt inte lika ont som jag hade föreställt mig, men jag brukar oftast gå in med inställningen att det gör ondare än vad jag kanske egentligen tror att det kommer göra innerst inne. Har rätt hög smärtgräns och klarar av smärta väldigt bra, så egentligen var jag inte speciellt orolig över det. Men nu är det klart, och jag är supernöjd.

Efter piercingen tog jag och min kompis (som också piercade sig samtidigt) en liten lunch på en fik här i stan och snackade skit, innan det var dags för mig att bege mig hemåt och göra mig i ordning inför jobb. Det blev en väldigt kort dag på jobbet och nu är jag hemma igen.

Igår började jag och sambon att titta på en ny serie på Netflix - Scream. En serie som är baserad på skräckfilmen, och vi fastnade direkt. Kanske inte den serien som är bäst gjort, med bäst skådespel, men jävlar så spännande. Så det blir middag framför TVn idag igen.

Hoppas ni haft en bra dag!

#nouw30daychallenge

  • Vardag

Gillar

Kommentarer