Nyårsafton - mål och planer

Nu är det nyårsafton hörni! 2017 börjar närma sig sitt slut. Shit, vad tiden går fort. Är det bara jag eller börjar det kännas mindre och mindre som en speciell dag ju äldre man blir? Kan inte begripa att det redan är dags.

Hur som helst. Planerna för idag är följande. Vaknade runt klockan nio och har enbart suttit i soffan och bara slösurfar i ett par timmar. Tänkte att jag skulle smörja in mig lite i brun-utan-sol strax och vid klockan 14 ska vi till Henkes syster på lite nyårsfika. Efter det är det bara bege sig hemåt och göra sig iordning. Ta en dusch, blåsa och fixar håret och sminka mig. Har för en gångs skull bestämt vad jag ska ha på mig - och jag är faktiskt nöjd över det. Annars brukar det kunna ta upp både energi och tid över att leta och samtidigt bli irriterad för att "man inte har något att ha på sig". Standard. När både jag och Henke snyggat till oss så går vi över till våra vänner där vi kommer spendera nyåret. Vi är tre par som kommer fira i år, men trerätters och lekar. Jag tror att det kommer bli en av de bättre nyåren faktiskt, jag är så taggad.

Precis som vi slutet av varje år så funderar jag så ofta på hur jag vill att det nya året ska bli, som så många andra gör. Jag är en person som alltid har haft otroligt stora drömmar och mål och jag nöjer mig inte med det lilla utan jag vill hela tiden sträva högre. Uppepå det är jag dessutom ganska otålig så jag har svårt att sitta still och vänta på att tiden är inne för att saker och ting ska ske, utan jag vill helst att allt ska hända här och nu, på direkten. Dem två kombinationerna kan tyvärr bli ganska jobbigt ibland, men samtidigt så ger allt detta mig en sån motivation till att nå mina mål. Det här året ska jag verkligen fortsätta jobba med mig själv och med allt som tynger mig. Må bättre helt enkelt. Jag ska sluta bry mig om vad andra tycker och tänker och gå min egen väg. Har lagt för många år på att förminska mig själv och inte ge mig själv utrymme för att andra ska må bättre. Det håller verkligen inte i längden, men det är sjukt svårt att komma ifrån.
Vi får helt enkelt se vad 2018 har att erbjuda och jag är så nyfiken!

Vad har ni för mål för det nya året?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer