Nya tavlor

Var ett tag sedan jag bloggade nu. Senaste tiden har bestått av mestadels arbete, dop och födelsedagsfirande. Även en liten dipp i livet, därav den dåliga uppdateringen, men nu är jag på benen igen. Det är sånt som händer ibland, livet är inte alltid perfekt. Lång ifrån, snarare.

Dagen har bestått av arbete. Känns som jag inte gör annat än att arbeta. Har dock även lyckats få upp lite tavlor i vardagsrummet (äntligen!). Snacka om efterlängtat. Köpte dem från Desenio. Där har dem ju otroligt fina saker. Ska försöka hitta lite nytt till köket snart med, det står näst på tur.

I övrigt längtar jag mig bort till värmen, något otroligt mycket. Känns som en evighet till sommaren är här. Men helst av allt skulle jag gärna sätta mig på ett plan till typ Thailand, eller liknande. Någon som bjuder???

Ovan ser ni resultatet på hur det blev i vardagsrummet. Jag är supernöjd verkligen. Tog ett tag att välja rätt motiv. Jag har så lätt för att tröttna på saker som detta, men det är ju tur att det bara är att köpa nya posters och byta ut dem när man inte längre vill ha dessa. Kan ju faktiskt vara ganska roligt med lite omväxling ibland. Vad tycker ni? Blev det bra?

Nu ska jag se till att fixa lite middag till mig och sambon som sitter och pluggar för fulla muggar.
Hoppas ni får en fin måndagskväll.

Kram!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer