Nya skor - kärlek

Helt sjukt att det redan är fredag imorgon. Den här veckan har gått så otroligt fort, men det beror ju såklart på att jag var ledig både i måndags och i tisdags, så den här arbetsveckan har flugit förbi. Jobbar på lördag och efter det följer två lediga dagar. Och hallå, nyår på söndag, hur sjukt?? Det är faktiskt lite läskigt hur fort tiden går. Redan 2018... -18!!!?? Känns det var igår man tog studenten eller som det var förra året min 13-åriga lillebror föddes. Det är vid såna insikter man inser att man borde stanna upp och verkligen uppskatta och njuta av nuet.

Efter jobbet idag åkte jag för första gången på oootroligt länge och spelade badminton med mina två chefer. Riktigt roligt. Jag tror det var senast i högstadiet jag spelade det faktiskt, haha! Just det! Hittade även ett par skor idag! Letat ett bra tag efter ett par svarta skor jag kan ha till lite finare kostymbyxor, på jobbet eller liknande. Hittade ett par som faktiskt även var på rea. Supernöjd!

Din Sko - 499kr på mellandagsrean. Det tyckte i alla fall jag var ett bra pris. Klacken är dessutom precis sådär perfekt hög så det ändå går att ha dem på sig en hel dag utan att det känns som att fötterna ska ramla av en.

Idag har jag min älskling hemma igen. Det känns skönt, så slipper jag gå och lägga mig helt ensam inatt igen. Trevlig kväll!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Johannaisabelle
Johannaisabelle,
Såå snygga😍
nouw.com/johannaisabelle
juliajonander
juliajonander,
Tack så mycket!! 😊
nouw.com/juliajonander