Nya möbler och tända ljus

Herregud så trött jag var igår efter att jag kom hem från jobbet. Eller ja, hela dagen var otroligt seg. Både mitt humör, min kropp, temperament och energi var i botten. Kände mig kallsvettig och irriterad i princip hela dagen, och så ska man stå och vara glad i sitt serviceyrke uppe på det med. Bra kombo, haha!

När jag kom hem hade killen hämtat hem vårat ny vardagsrumsbord och hallbord (äntligen) som vi började sätta upp. Blev hur bra som helst! Så bara att få komma hem till honom och komma hem till mitt trygga och lugna hem gjorde mig på mycket bättre humör. Lite middag på det och sen satte vi oss framför TVn. Tog inte lång tid innan jag näst intill somnade i soffan så det blev relativt tidigt i säng

Vi måste låta ytorna sprayas med skyddspray en gång till innan vi kan börja använda borden ordentligt, så just nu ser det ganska tomt ut på dem. Satte dit ett ljus för bilden skull på hallbordet för att kunna se lite på ett ungefär hur det kommer se ut, men jag tror det kommer bli hur bra som helst när det är helt klart. Börjar verkligen bli ett ordentligt hem nu! Den 19e februari ska vi till Ullared och då tänkte vi kika lite mer på inredning och gardiner så vi får mysa till stället lite extra!

Nu har jag haft min mysmorgon dessutom. Klev upp ganska skapligt i tid, med tanke på att jag är ledig idag. Satte på lite the, gjorde lite yoghurt och macka och tände lite ljus. Älskar de här små detaljerna i vardagen som gör en så lycklig. Det är så viktigt att fokusera på småsakerna - som att tända lite ljus för dig själv när du sitter vid frukostbordet. Det gör mig så lugn!

Nu ska jag snart klä på mig lite kläder och bege mig ner till stan en runda tänkte jag. Ska hjälpa chefen med en lite snabbgrej på jobbet. Sen går jag nog hem igen och förbereder lite inlägg eller bara myser ner mig i soffan och samlar energi så jag slipper känna mig lika dränerad och trött som jag gjorde igår på jobbet.

Hoppas ni får en fin torsdag!
#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer