Mysmorgon och träning

Godmiddag! Har varit vaken ett par timmar redan och åh, vad skönt det är att bara sitta vid köksbordet, äta sin frukost i lugn och ro och slökolla på datorn. Jag tänkte att jag skulle ta mig till gymmet idag, och försöka få lite sol innan. Killen slutar ganska tidigt idag så jag fick till min förvåning faktiskt med honom till gymmet också. Så jag ska egentligen bara invänta det så kan jag äntligen sätta igång med träningen igen. Det var lite för länge sedan jag var och tränade sen sist

Vi flyttade i början på december och gymmet jag höll till på låg bara 5 minuter ifrån där jag bodde förut, vilket var supersmidigt då jag egentligen inte känner för att behöva åka över halva stan för att kunna träna. Det blir tyvärr oftast inte av då. Men efter att vi flyttade så blev det att jag i så fall behövde åka över halva stan för att komma till det gymmet, så jag sa upp mitt kort. Men efter att ha letat och letat efter ett annat prisvärt gym så gick jag ändå tillbaka till mitt gamla, för samma billiga pris och känner att det nog minsann får vara värt att åka en lite längre bit, än att betala flera hundra kronor mer i månaden. Nejnej, nu ska vi tänka ekonomiskt här liksom.

Imorgon väntar helgjobb igen, som i princip varje lördag. Sminkningar och brynplock varvat med att ta hand om butiken. Men på söndag är jag ledig, så jag klagar inte!

Nu ska jag dricka upp mitt te och försöka förbereda lite inlägg under tiden.

Hoppas ni får en superfin fredag!

#nouw30daychallenge

Gillar