Min nyårsafton

Hade ni ett bra nyår? Min var faktiskt riktigt trevlig. Började dagen med lite nyårsfika hemma hos Henriks syster tillsammans med en del av hans familj. Väldigt trevligt och gott. Efter det blev det snabbt hem för att duscha och göra sig iordning. Lyckas nu för tiden alltid bli precis i tid, om inte till och med lite sen. Förstår inte hur man alltid lyckas. Tänkte att jag hade bra med tid som började göra iordning mig 2 timmar innan vi skulle vara hos våra vänner men tiden springer iväg, haha! Hur som helst. Vi var som sagt tre par, totalt sex personer, hos en av paren. Dem hade dukat upp det så otroligt fint och vi bjöds på lite tilltugg och skumpa innan vi satte oss till bords. Maten var heeelt fantastisk. Stekt avokado med räkor i en chiliblandning till förrätt, oxfilé med potatiskaka till varmrätt och vaniljpannacotta med rabarberkompott till efterrätt. Efterrätten hade jag och Henrik fixat till dagen innan, och HERREGUD vad god varmrätten var. Bland det godaste jag ätit på länge. Så mört och saftigt kött så det bara smälte i munnen.

Efter middagen blev det lite lekar. Vi hade alla par valt en varsin lek eller spel som vi skulle aktivera oss med under kvällen. Vi gjorde en egen variant på spelet "Lika par leka bäst" där vi skulle svara på frågor och vår partner skulle gissa rätt om oss - för att förklara i korta drag. Det blev verkligen en riktigt lyckad kväll, och sen kväll. Tror vi var hemma runt halv fyra/fyra någon gång. Var helt paj när jag la mig i sängen. Inte för alkoholens skull, eller ja en del av det kanske. Men jag var mest så fruktansvärt trött. Så jag sov gott den natten kan jag lova.

Den första var verkligen en seg dag. Jag älskar den 1e januari. Det är alltid sån skön dag när det faktiskt är okej att ligga på soffan i mjukis och äta pizza. Vi kollade en film på förmiddagen och gick sedan över till Henriks syster igen och satt där och bara pratade och hade det trevligt tillsammans med henne och den andra systern. Avslutade sedan kvällen hos andra syrran med pizza, film och godis. Toppenavslut på helgen kan jag lova!

Hoppas ni har haft en jättebra nyårsafton och att ni myste till det ordentligt den 1e januari. Nu kör vi 2018!!

Gillar