Middag och spökhistorier

Hej fina! Söndag kväll och ännu en dag är förbi. Har ändå haft en rätt skön dag idag. Var ledig idag och började dagen med att ta en ordentligt lång sovmorgon, precis som de flesta andra dagarna då jag är ledig. Käkade lite sen frukost och kollade ett avsnitt av Sons of Anarchy. Älskar den serien! Har ni inte sett den så måste ni göra det!! Jag såg den för flera år sedan men nu har killen äntligen börjat kolla på den, så jag tänkte börja kolla på den igen och hinna ikapp honom så vi kan kolla på resten tillsammans sen!

Efter det blev det ett varv på stan och en fika med min bästa vän. Skönt att ha en liten catch up, men vi skulle ses mer på torsdag igen. Blir så svårt att kunna ses regelbundet när man jobbar om varandra.

Eftermiddagen och kvällen spenderades hemma hos sambons syster för lite fika och middag samtidigt som vi skrämde upp oss med att kolla på spökklipp och prata spökhistorier, såå spännande!


Nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart sova. Har faktiskt en ledig dag imorgon också och det ska bli så jävla skönt! Ska faktiskt även äntligen till en naprapat och få ordning på ryggen lite. Mitt jobb tar död på min rygg så jag har en del knutar som behöver bort, så det ska verkligen bli skönt och välbehövligt. Sedan tänkte jag faktiskt vara superduktig och storstäda i lägenheten, det behövs det med, haha!

Vi hörs mer imorgon, godnatt!

#nouw30daychallenge

  • Vardag

Gillar