Make Up Store Beauty Show SS/17

Igår var jag på Make Up Stores Beauty Show SS/17. Om ni inte redan vet det så jobbar jag på Make Up Store här i Norrköping och då har alla möjlighet att komma och se den. Jag var ju samtidigt på möte innan visningen tillsammans med andra butiksägare runt om i Sverige och begav mig därefter till deras show room för att se kommande looker. Lika vackert varje gång.
Dem har olika tider då visningen är och en av tiderna är enbart för kändisar samt bloggare och en av tiderna är för press. Klockan 14 då jag var på visningen var det en blandad kompott och jag tvivlar på att alla som var där hade en anställning på Make Up Store. Vet att de i år sålde biljetter till visningen så är du sugen på att gå och se den live nästa gång så håll utkik om de säljer biljetter då med.


Alltså denna look (de två bilderna ovanför) var så otroligt vacker. Hennes hy, hennes glow och hennes ögon. Även klänningen och huvudbonaden var så otroligt vackert. Tror nog detta var min favorit.

Här ovanför ser ni även baksidan av klänningen med öppen rygg. Superfint!
Ljuset var tyvärr inte det bästa på just den platsen vi satt på, då det var en stor skärm som bara skapade en skugga över modellerna när jag försökte fota framifrån och deras makeup. Så många av bilderna är tagna bakifrån och på deras outfits, men ett par av dem ser man ansiktet tydligt på. Ska bli spännande att få in kollektionerna till butiken så man får kika närmare på färgerna och produkterna.

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer