Ledig torsdag

Godmorgon! Eller... godmiddag kanske man ska säga. Idag är jag ledig och det känns så jävla skönt. Sov lite extra länge och lät alarmet vara avstängt idag. Tyvärr lyckas jag alltid sova lite för länge då och vaknar istället upp med bortdomnad arm eller ben, huvudvärk och känner mig mer eller mindre helt överkörd, haha!
Idag har jag faktiskt inget speciellt planerat. Jag hade tänkt ta en riktig vilodag i soffan, titta lite på youtube, försöka planera och förbereda lite blogginlägg och möjligtvis gå och träna om jag finner motivationen och lusten till det lite senare.

Det är så svårt att få ut inlägg under dagen när man är på jobbet, så de senaste dagarna har det enbart blivit ett sammanfattande inlägg angående dagen. Så, därför tänkte jag ta tillfället i akt nu när jag är ledig både idag och imorgon att fixa ihop ett par tidsinställda inlägg så bloggen ligger i rörelse under arbetstid också.

Vad har ni planerat idag? Ska ni till jobbet? Pluggar ni? Eller är ni också lediga?
Hoppas ni får en superbra dag!

Jo, nu kom jag på ytterligare en punkt på min att-göra-lista för dagen. Jag måste hitta laddaren till min kamera så jag kan sluta ta dessa otroligt osmickrande telefonbilderna!

#nouw30daychallenge

Gillar