Kick off och bra service

Igår blev en otroligt lång dag. Mitt tåg gick som tidigare nämnt vid halv sju på morgonen och jag var redan uppe vid fem för att göra i ordning mig inför dagen. Vid 9.30 skulle vi mötas på huvudkontoret i Stockholm för möte och för att gå igenom nyheter och mycket annat kring året. Satt med magknip i princip hela mötet efter att ha först druckit te på tåget och sedan ett par klunkar kaffe innan mötet, allt för att hålla koncentrationen uppe - och jag är extremt känslig mot koffein. Efter det var det dags för lunch och vid 14.00 startade visningen - Beauty Show SS/17. Sååå vackra looker och hela showen var fantastisk, ska visa er senare i ett inlägg. Dem hade verkligen planerat allt i detalj för att få en härlig helhelskänsla.
När visningen var slut tog jag och min kollega, som kom fram precis till visningen skulle börja, självklart ett varv på stan innan tåget tog oss hem. Tänkte visa er i ett annat inlägg vad jag fick i min goodiebag samt vad jag inhandlade på stan.

Jag har nog aldrig varit så trött på länge, som jag var när jag satte mig i tågstolen vid 19.37 igår. När vi kom fram till stationen igår skulle vi hitta någonting att äta, men det var väldigt svårt för min kollega att bestämma sig och personalen på Burger King var fruktansvärt sega och otrevliga, så när klockan slår 19.35 börjar jag få panik då vårt tåg skulle avgå 19.40. Snabbt tar vi påsen så fort allt var klart och springer till tåget. Sätter oss i stolarna när det bara är 3 minuter kvar innan tåget ska gå och inser att jag inte fått min läsk. Tack för den tjejerna på Burger King. Inte nog med att ni var otrevliga och sega - ni glömde drickan, och jag var helt sjukt törstig. Då var jag inte glad, haha. Men den fantastiska kontuktören på tåget hörde vårat rop efter vatten och kom förbi och ställde två små tetror vatten till oss på vårt bort. Då vände humöret direkt - fantastisk service. När jag väl var hemma så somnade jag i H's knä på soffan och däckade minst lika fort när jag kom till sängen. 10h sömn var välbehövligt kan jag lova!

Nu tänkte jag försöka fixa i ordning mig inför dagens arbetspass innan jag sedan går på helg igen. Två lediga helger i rad känns som rena lyxen!

Hoppas ni får en fantastisk fredag!

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer