Juldagsmorgon

Så var det dagen efter julafton igen. Nu får man vänta ytterligare ett helt år innan det är jul på nytt. Jag älskar verkligen julen och allt som hör till - förberedelserna och julmusiken veckorna innan, och självaste julafton när man får vara med alla man älskar och tycker om. Julen kan vara ett ganska känsligt ämne för många, men jag hoppas ändå att julen fick vara smärtfri och lugn för dem som inte hade någon att fira med, som hatar julen eller som kanske mist en nära person som man gärna hade haft hos sig på julafton. Alla förtjänar en fin jul.

Dagen idag har varit otroligt lugnt och seg. Tog på mig mysbyxorna det första jag gjorde när jag klev upp och har bott i dem precis hela dagen och bara slösurfat på datorn (min nya Macbook som min kära sambo gav mig i julklapp, välbehövligt då min gamla håller på att braka ihop). Bestämde att jag och killen skulle ha datenight ikväll. Idag är ju egentligen årets största festdag men varken han eller jag är speciellt taggade på det så jag bokade precis bord på restaurang och försöker nu bestämma vilken film vi ska se på bio. Såå mysigt!

Ska ni göra något speciellt ikväll? Firar ni jul idag med? Blir det utgång tillsammans med alla andra eller ska ni också ta en myskväll? Hur som helst så hoppas jag att alla får en jättehärlig juldag.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer