Hjälp! Systemkamera

Jag behöver er hjälp! Har ni några riktigt bra tips på grymma systemkameror? I dagens läge har jag en Nikon D40. Min första systemkamera, som jag fick för många år sedan i present av mina föräldrar. Den har använts flitigt och efter ett par år införskaffades även en kompakt systemkamera för att lättare kunna tas med när man är på språng.

Nu känner jag att min Nikon D40 inte tar den kvaliteten på bilderna som jag känner att jag vill ha. Det är en superbra nybörjarkamera och den har fungerat kanon alla dessa år. Men nu känner jag att jag skulle vilja hitta en som är snäppet vassare. Jag är inte lika duktig på det här med kameror och fotografering som jag var för många år sedan, men jag har alltid haft intresset för det.

Kort och gott - tips på en prisvärd kamera för mig som ändå är relativt ny på det mesta, men vill liksom "step-it-up" lite till. Mitt egentligen ända krav är att den ska ta riktigt snygga bilder, haha. Bra bildkvalitet med andra ord. Har ni några tips?

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Jag införskaffade en Canon EOS 750D med de nya STM-objektiven för ett tag sedan. ÄR SÅ nöjd med den! Tar så otroligt fina bilder, har vridbar skärm och med de blixtsnabba objektiven är den en dröm! Och dessutom så är den prisvärd också! Kolla in den!
nouw.com/moafidelie
juliajonander
juliajonander,
Ååh, tack så jättemycket för tipset!! Ska definitivt checka in det! 😊
nouw.com/juliajonander