Hjälp! Hudvård

Jag tänkte fråga er om lite tips och råd. Under kategorin "Hjälp!" tänkte jag samla alla dessa typer av inlägg och på det sättet är det även enkelt för er att klicka er in och få hjälp i samma typ av fråga från alla som kommenterar inlägget.

Alla vet vi ju att det är en hel djungel av hudvårdsprodukter där ute och det finns så mycket bra. Idag använder jag Estée Lauders rengöring Perfectly Clean, men jag är inte helt hooked på den. Den avlägsnar makeupen, absolut. Men den lämnar en väldigt sträv och torr känsla på huden - så svårt att förklara hur det känns om man inte upplevt det själv.
Jag tänkte kolla med er om ni har några bra tips på rengöringsprodukter (och ansiktvatten för den delen) som ni blivit förälskade i och inte kan leva utan. Kan absolut lägga några hundralappar extra på det om det är riktigt bra produkter, så kom med alla tips ni har.
Jag vill inte ha en rengöring som kommer i flera steg, utan behöver en som avlägsnar makeupen direkt. Vet av tidigare erfarenheter att jag gillar de produkter som löddrar mer (Make Up Store Eye Foam Remover exempelvis, som tyvärr utgått). Men har ni något annat tips som ni känner funkat bra för er så tipsa mig gärna och förklara varför ni tycker om den.

Tack på förhand fina ni!

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer