Energi och ny spegel

Hej på er! Måste säga att jag faktiskt varit pigg idag, för en gångs skull. Att gå och lägga sig tidigare har verkligen gjort skillnad, i alla fall för idag. Inte alls känt mig lika trött och har lyckats fixa iordning lite hemma utan att dra efter den stora sucken. Jag har verkligen haft energi.

På lunchrasten idag gick jag förbi en butik som hade stor utförsäljning. Sprang på en superfin spegel då som dem hade satt ner till halva priset och som det endast fanns en kvar av. Hade inte tid att köpa den på rasten så jag höll mina tummar för att den skulle finnas kvar när jag slutat jobbet - och det gjorde den!! Har kollat på denna spegel, och liknande, ganska länge och känt att jag velat ha en sådan i hallen. Nu var den nedsatt från 725kr till runt 360kr. Hur bra? Så bra! Jag kände att det fick bära eller brista. Passade den inte in i hallen så får den vara någon annanstans tänkte jag, jag var tvungen att köpa den i alla fall. Vi tog mått på den i butik och den passade hur bra som helst över hallbyrån! Är supernöjd! Vad tycker ni?

Jag är i alla fall nöjd och det är ju huvudsaken hihi! Killen godkände den också som tur var!

Nu på kvällen har jag lagat mat, tagit hand om tvätt och duschat. Tänkte sätta mig med en bok för ovanlighetens skull och läsa en stund innan det är dags för att sova. Ska försöka få in det till en rutin, att läsa lite då och då. Aldrig varit speciellt duktig på det då jag inte kan komma till ro och far alltid iväg i andra tankar när jag läser. Men vad rofyllt där är när man verkligen äntligen kommit in i boken och hittar något som är intressant. Jag blev tipsad om en bok som heter ”Elva år i fångenskap” och handlar om kidnappningen i Cleveland år 2002, där en av de kvinnorna som blev kidnappad berättar sin historia. Så intressant, men så fruktansvärt. Jag har inte kommit så långt i den än, men den är redan superbra!

Hoppas ni haft en fin dag.
Kram!

Gillar

Kommentarer

amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Jättefin spegel!
nouw.com/amandaparkkinen