En ettrig huvudvärk och bilder på lägenheten

Vad duktiga vi har varit idag! Även fast jag vaknade med huvudvärk som höll i sig som den mest ettriga lilla jäveln och fick mig snurrig från stund till stund så har vi lyckats få ner lite prylar till förrådet, plus att vi har tagit tag i städningen också. Så jäkla skönt. Är det någonting som kan få mig irriterad så är det när det är stökigt omkring mig. Och att idag, uppe på det, känna sig svettig och skitig insmord i brun utan sol med ett dunkande huvud och skura golvet, det gjorde mig inte direkt på bättre humör. Tack H för att du står ut med mitt svängiga humör. Efter lite mat började jag kvittra som en fågel igen.
Nu mot kvällen fixade vi lite hemmagjorda hamburgare och tittade på Mello. Det blir väldigt tidigt i säng ikväll för klocka 04.30 ringer klockan och vi ska sätta oss i cirka fyra timmars bilfärd mot Ullared. Jag kommer säkert vara supergrinig imorgon med när jag vaknar och har fått för lite sömn, men det hela väger nog upp det med att det blir en mysig utflykt med killen och hans systrar för att shoppa all day long.

Två bilder från gårdagen som jag inte hann dela med mig av (ja, jag är sämst på att uppdatera emellan åt när livet kommer emellan). Mysmiddag med sambon efter jobbet - kyckling i mitt hjärta. Senare på kvällen träffade jag min bästa vän över ett glas... eller två.

And finally, tre bilder på vår nystädade lägenhet. Jag trivs så jävla bra här hemma!


#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer