Det här med livet

Shit, på sistone har det verkligen slagit mig hur jävla tråkig januari är. Det enda man gör är att jobba, äta och sova i princip. Vädret är deprimerande och dagarna bara springer iväg. Längtar så mycket till att det åtminstone kommer bli lite ljusare ute, det gör så jäkla mycket för humöret! Så, på grund av detta trista ekorrhjul så bestämde jag mig för att ta mig i kragen och bli lite mer produktiv. Jag ska se till att komma igång med träningen igen och fixa och dona i lägenheten. Då känner man nog i alla fall att man gör något vettigt med den här tiden som annars bara går obemärkt förbi.

Tog mig till gymmet efter jobbet idag faktiskt. Det ligger bara fem minuter ifrån och det tar bara 10 min hem efteråt, så jag har egentligen inte så mycket till ursäkt att inte gå dit. Förut skyllde jag alltid på att gymmet låg för långt bort, men den kan jag inte dra längre, haha!
Varje gång jag varit och tränat frågar jag mig själv varför jag inte gör det oftare, för jäklar så skönt det känns. Och vad duktig man känner sig efter. Ska knåpa ihop ett litet schema som jag kan följa och förhoppningsvis få in detta till en vana.

Har eran kväll varit bra? Efter träningen blev det middag och film med sambon. Sällskapsresan, närmare bestämt. Lite nostalgi!

Kram!

  • Vardag
  • Nära Norrköping

Gillar

Kommentarer