Change of plans

Som rubriken lyder. Det blev ingen AW med kollegorna. En av dem mådde inte så bra så vi valde att skjuta upp allt istället så att alla kan vara med. Känns mest schysst och såklart roligast om vi är allihopa. Så efter jobbet begav jag mig hem, heeelt slut. Som typ varje dag på sistone. Jag känner knapp igen mig själv och den energin jag vanligtvis alltid har finns inte just nu. Det är förhoppningsvis bara en fas och lär nog säkerligen bli bättre ju närmare våren vi kommer. Men det är såklart inte superskoj, kan jag lova, *gäsp*.

Vi har enbart tagit det lugnt på kvällen istället. Eftersom planerna blev inställda så i sista stund så fanns det egentligen inte så mycket annat att boka in, så vi har knappt lyft ett finger nu på kvällen. En dusch och lite lätt kvällsmat och det får i princip sammanfatta hela fredagskvällen. Ganska skönt ändå när man inte har så mycket energi.

Imorgon ska jag jobba 10-15 och efter det blir det 30-årsfest med maskerad och tema Disney. Jag ska vara Pocahontas och har nog hittat den absolut fulaste ponchon there is på marknaden. Men det duger nog för imorgon i alla fall, haha!

Har ni något roligt planerat för morgondagen?
Kram!

Gillar