Alla hjärtans dag 2017

Gårdagen blev bevisligen inte en superaktiv dag här. Den var i princip fullspäckad från morgon till kväll. Började jobba klockan 11 och befann mig på jobbet till 19 ungefär. Träffade på mamma och pappa innan dem skulle på biodate och inväntade samtidigt killen för att sedan bege oss till restaurang. Vi var och käkade på Paulo Robertos relativt nyöppnade restaurang Panefresco här i stan. En italiensk restaurang med 100% italienska ingredienser i maten där dem bjuder på bland annat pasta, pizza och kött. Supermysigt och väldigt god mat. Jag hade tyvärr inte hört mycket bra om stället innan vi gick dit så mina förhoppningar var inte höga. Men jag tycket maten var supergod, personalen var trevlig och vi behövde inte vänta på maten länge alls. Efter det hade vi bara mys framför TVn hemma innan vi gick och la oss.
Vi pratade om att vi skulle hitta på någonting tillsammans istället för att köpa något till varandra på alla hjärtans dag. Så vi får se vart det bär av - jag skulle ju älska att åka på spa. Får se om jag får som jag vill, hehe!

Idag blir nog ytterligare en sån dag då dagen går obemärkt förbi. Börjar vid 14 idag så jag har äntligen haft lite tid att plocka i ordning lite här hemma. Herregud vad stökigt det blir fort?! Hur är det möjligt när man bara bor två i en lägenhet utan barn, haha! Nu ska jag få i mig min lunch och förhoppningsvis hinna städa lite till innan det är dags att bege sig till jobbet.

Hur var eran alla hjärtans dag?

#nouw30daychallenge

Tyvärr var jag för ivrig när maten kom igår, så jag fick aldrig med någon bild på den fantastiskt goda maten.

Gillar