#nouw30daychallenge

Åh, vilket rolig grej!! Det är klart jag ska haka på det här. Nu kör vi!!

Precis som jag skrev i mitt allra första inlägg på den här bloggen så har jag vid ett flertal tillfällen försökt starta upp en blogg. Alla gånger var när jag var kanske en sisodär 14 år och tyckte det verkade vara en superkul idé och jag försökte härma alla andra storbloggare och försökte bli "stor" och lyckas bra på det. Men det var jag nog inte ensam om. Det är ju inte svårt att gissa att det inte gick vägen då jag varken var mig själv samt att jag var ususel på att uppdatera och hitta på något som helst intressant att skriva om.

I säkert en veckas tid nu, när jag gått och lagt mig om kvällarna, så har jag funderat på att försöka starta upp en blogg igen. Jag läser sällan bloggar själv så idén kom inte ifrån att jag sett "alla andra och deras bloggar". Jag vill ha min egna lilla sida, där jag kan skriva av mig - som i en dagbok. En egen liten blogg att styra över och ta hand om. Som sin bebis. Så, här är jag nu. Försök nr.597 typ.

När jag såg den här tävlingen, #nouw30daychallenge, så kände jag att det är ett ypperligt tillfälle att både sätta lite press på mig själv och boosta min blogg lite extra, och om man har tur - vinna en resa till London. Skulle vara helt fantastiskt att få åka iväg med min kille på en liten resa! Jag tänker kort och gott lägga ner mer energi på bloggandet. Se till att ladda upp min förbannade kamera så jag kan ta lite snyggare bilder, fånga läsarna i intressanta inlägg och se till att utveckla mig själv på vägen.

Känner ni att ni också vill ge er blogg en extra skjuts uppåt och ha chansen att vinna en resa för två till London? Följ länken och tävla ni med! http://nouw.com/magazine/boosta-din-blogg-och-vinn-resa-till-lond-4221

Gillar