Det är så jävla svårt ibland, jag vill göra så himla mycket saker. Men det tar stopp, inget kommer ur mig. Vad jag en skriver eller gör känns det fel, inget blir bra. Ångesten skapas i mig, gör något då!! Skriker den på mig, men det går inte. Man kan inte alltid prestera, och det är okej. Ibland tar det stopp och det är inget man kan göra något åt. Bara acceptera det och låta det gå över. Man är bara en människa, som ibland sätter lite för höga krav på sig själv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland är det bara jävligt svårt att älska sig själv, hur mycket man en försöker så är man bara inte nöjd.

Likes

Comments

Okej jag har hittat en ny nördig grej när det gäller hudvård, en Jade roller(den gröna staven). Jag är en hippiesjäl, vilket gör att jag älskar allt som har med kristaller och sånt att göra. Jag föll direkt för Jade roller. Det är något som fler och fler har snackat om på sociala medier, men den har faktiskt funnits i fler 100 år och härstammar från Kina.

Det handlar om att man ska massera ansiktet och ge en typ av lymfmassage. Blodcirkulationen ökar i ansiktet/halsen vilket gör att mörka ringar och påsar underögonen minskar. Många tycker även att dem får ett helt annat glow i ansiktet och att huden känns piggare.Man blir mer "plump" och får en hud som är/ser mer frisk ut. Det påminner mycket om derma-rolling men utan nålarna och smärtan.

Man ska göra det två gånger om dagen, med eller utan ansiktskräm. Det ska bli väldigt spännande att testa det här, jag älskar ju ansiktsmassage så det här kommer nog passa mig perfekt!

Likes

Comments

Jag kommer inte ihåg hur jag kände när han sa dem orden, allt är som ett svart hål. Men jag vet att jag aldrig mer vill vara med om det. Att laga sitt hjärta är svårt och jobbigt, något man inte kan göra något åt. Man bara är där mitt i känslorna utan någon kontroll överhuvudtaget.

Likes

Comments

Det var något med honom som gjorde att jag föll direkt, jag kan fortfarande inte sätta fingret på vad det var. Kanske var det hur han fick mig att känna mig så himla speciell, han tittade på mig som att jag var det enda som fanns i rummet. Eller det att vi båda visste att det aldrig kommer bli något. Hela kvällen var början på slutet och vi såg bara varandra, våra dagar var räknade.

Likes

Comments

Jag va faktiskt i London i april, gjorde en massa saker under sommaren och åkte även till Way out west. Det här är en liten video med allt från 2017 som inte har hamnat i en video!

Likes

Comments

Jag har insett att jag måste bo någonstans där det är varmt, så att jag kan gå runt såhär. Älskar Stevie Nicks stil, den är så oplanerad och verkligen hennes egna.

Mycket olika material blandat med mönster blir väldigt snyggt.

Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter och allt det där. Men hörni det känns faktiskt så, dem senaste veckorna har varit riktigt tuffa och idag vaknade jag med mycket mer energi och är faktiskt glad på riktigt. Förra veckan var väldigt tuff, så jag gjorde det man brukar göra då. Klippte mig och färgade håret!

Är verkligen så nöjd, ibland känns det bra att bara göra något för att förändra vardagen lite. Den här veckan ska jag plugga en massa, klippa video och skriva lite(som vanligt). Snart är det vår och det gör att allt känns bättre.

Likes

Comments