Header

Contains affiliate links

Jeg har prøver rigtige mange shampooer, balsamere, hårolier osv. igennem mit liv. Intet har faktisk rigtig virket som det bliver fremstillet som, at kunne. Måske kender i det selv? Længere hår på en måned, tykkere hår, blødere hår og mere glansende hår. De 4 ting næsten alle shampooer og balsammere udgiver sig for, at kunne, men NÆSTEN aldrig kan. Hår er meget forskelligt fra person til person. Alle har deres eget unikke smukke hår, som måske lige mangler det sidste lille pift til, at være sundt, og til at give følelsen af ikke at gemme sit hår ind i hættetrøjen eller tage en hue på, fordi man har dårlige hårdag, men at slå det løs. Trække gættetrøjen ned, og vise det frem. Noget shampoo og Balsam jeg er blevet rigtig glad for her på det sidste, er en shampoo, som passer til din hårfarve. Brun, Lys, Hvid/Grå osv. Da mit hår er brunt, bruger jeg denne shampoo som jeg har vist øverst på billedet. Hvis du er lyshåret, skal du selvfølgelig ikke bruge den til brunt går, men den til lyst hår. Igen. Hår er forskelligt fra person til person, men det er denne her shampoo og Balsam som jeg har haft de bedste oplevelser med.

Yves Rocher hjemmeside: http://c.mtpc.se/tags/link/1361132

Jeg håber i kunne bruge opslaget til noget <3

- Julia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Waow i SKAL bare prøve denne Acai bowl. Den smager SÅ godt, og er super let, at lave. Den er super godt at lave om morgnen, hvis du er en ligesom mig, der altid har travlt om morgen, fordi du ikke kan stå op, hehe. Denne Acai Bowl tager omkring 5-10 min. at lave. Super hurtigt. Det eneste i skal gøre er, at følge opskriften nedenunder, og så er i, igang. <3

Ingredienser:

1. Skær en halv banan ud. Brug 25% af banen i smoothien, og den anden 25% som topping.

2. En kvart avokado

3. Frosne jordbær 1/2 deciliter

4. Små frosne blåbær 1/2 deciliter

5. Brombær 1/2 deciliter

6. Dæk frugterne + avokadoen halvt med mandelmælk, tilsæt en tsk fuld acai pulver & BLÆND!

Topping:

1. Øko. Müsli

2. Blåbær

3. 25% banan

4. Chia frø

Håber i kommer til at nyde jeres Acai Bowl <3

Acai Bowl video: https://www.youtube.com/watch?v=Nr2osV6QEbk

Likes

Comments

<3 Hej og velkommen til <3

Mit navn er Julia Jacobsen. Jeg er 15 år gammel. Født d. 7 december 2002. Igennem en stor del af mit liv, har sundhed betydet meget for mig. Jeg elsker, at spise sundt, og mærke hvordan ens krop bare bliver friskere. Mode er noget jeg går super meget op i. Jeg er f.eks. en af de få mennesker som elsker det specielle tøj. Her i år 2018 havde gucci lanceret en fall18 kollektion, og jeg elskede hvert og et styk. Mit drømme job er inden for PR i mode og livstils-branchen.

Skriv gerne til mig, hvis i er interreseret i mere info <3

- Julia

Likes

Comments

Nouw Magazine