Vardag

Hej bloggen!! I fredags efter skolan åkte jag & min lillasyster till Sundsvall för att vi skulle träffa våran storasyster. När vi kom fram till min syrra var de så sent så vi kunde inte göra så mycket eftersom affärerna hade stängt. Så vi åkte till min syrra där vi kollade på film och myste lite men jag somnade under filmen haha som vanligt.

Lördag

På lördag så åkte vi till Birsta men jag hittade inget jag riktigt vill köpa vilket var lite tråkigt, min lillasyster & stora syster shoppade lite iallafall. På kvällen behövde jag & min lillasyster plugga så vi satte oss & pluggade i typ 2 timmar  Efter plugget bakade jag & min lillasyster, blev jätte goda coockies. Under tiden kakorna var i ungen hade vi ansiktsmask på oss

När kakorna var klara satte vi oss i soffan & kollade på film men jag somnade igen haha

Söndag

Söndag åkte vi & bowlade vilket var super kul eftersom de var så läng sedan jag bowlade, de var jag min lillasyster, storasyster & hennes kille. JAG VANN!
Efter bowlingen fick vi skjuts till tåget & började åka hemåt. De var en super mysig helg & väldigt välbehövligt att få komma bort en sväng!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Träning, Vänner

Hej bloggen! Hur är läget med er då? Mig är de bra med förutom att jag har världens träningsverk.. iallafall idag har spendera mesta delas av dagen i skolan, vilket inte var så tråkigt faktiskt. Efter skolan möte jag upp Felicia & Isabelle för att vi hade bestämt att vi skulle gymma tillsammans!! .

Någonting jag inte gör varje dag är kampsport men denna måndag stod de med på schemat. Det var jag & några tjejkompisar som testa på de idag. Det var sjukt mycket teknik man skulle lära sig men de var super kul. Rekommendera att testa! Ligger i sängen & ska försöka sova, godnatt!

Likes

Comments