Header

Äntligen börjar helgen igen, fast mycket till helg blir det inte för mig eftersom jag ska jobba. Men det bästa är att jag äntligen får träffa Tobbe igen. Jag tror jag även ska passa på att plugga ikapp med alla uppgifter som vi har i skolan just nu.

Jag vet faktiskt inte vad mer jag ska hitta på under den lediga tiden, kommer väl antagligen att fastna i någon serie eller i någon film som vanligt haha, men nu ska jag hoppa i mitt nya set från jfr, som för övrigt är det skönaste jag någonsin haft på mig (jag är inte sponsrad).

Hoppas ni kommer få en mysig helg.

Kram


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?

Alltså innan tänkte jag att perfekt var att se ut som idealen visar på att man ska vara, smal, fit etc. Men ju mer jag har växt så har jag insett att man inte behöver se perfekt ut för att vara perfekt. Det handlar om personligheterna. Exempelvis så har jag insett hur perfekta mina vänner är, hur perfekta vi är för varandra


Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda det svenska folket ifrån genom att banna, som t ex. gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?

Det är något som jag såg på facebook faktiskt. Vet att det är antagligen är ett skämt men det var verkligen extremt fult. Det var alltså en kostym med julmotiv på, röda, gröna med granar och snögubbar på.


Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon?

Problemet här är att jag köper allt som jag villl ha så det är ganska svårt att köpa presenter till mig, men en resa utomlands hade suttit fint nu när det börjar bli kallt.

Om du läser bästa vän, vem tänker du då på?

Jag kan inte bara tänka på 1 person eftersom jag anser att jag har fyra bästa vänner hos mig och dessa är Mathias, Nora, Maja och Karin.


Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?

Jag vill göra så mycket i livet, resa runt jorden, åka till Nya Zeeland, bilda en familj och skaffa barn. Det finns oändligt mycket som jag vill och ska göra i livet, men om jag bara får välja något just nu så är det att resa jorden runt med någon jag tycker om.


Berätta tre saker om dig själv?

1. Jag har 5 syskonbarn, är moster till 3 och faster till 2 .

2. Sagan om ringen och hobbit är mina absoluta favoritfilmer.

3. Jag tar studenten om 211 dagar!!


Vad dricker du helst på en ute kväll?

Det beror på vad för utekväll det är. Om det är för att jag ska gå ut på krogen så blir det många groggar och shotar. Men om det är en lugn utekväll tar jag helst ett glas vitt vin eller rosé.

Likes

Comments

Då var det måndag igen och dags att ta tag i allvaret. Har en hel del att göra denna vecka, har två prov en inlämning och så ska jag jobba tisdag, fredag, lördag och söndag. Så har mycket att göra.

Annars idag så har jag varit i skolan, åkt och bytt däck på bilen och nu ligger jag och kollar på serien Reign, som jag har fastnat för. Borde dock lägga energi på att plugga inför veckans prov men serien är verkligen extremt spännande.

Idag är även min älskade farmors födelsedag som jag var och firade igår. Men nu är det dags att ta tag i att plugga lite, tycker inte om att ligga efter i ämnen.

Kram

Likes

Comments

I´m back!

Hej hörrni, har funderat på att komma tillbaka till bloggvärlden igen efter ett långt uppehåll, so here I am redo att starta om på nytt.

Det svåra är att komma på något intressant att skriva om i första inlägget, så därför tänkte jag vara lite traditionell och berätta lite om mig själv.

Jag heter Julia Ivung är 18 år och bor i staden Norrköping. Jag pluggar just nu sista året på gymnasiet med inriktningen samhäll då jag i framtiden planerar att plugga kriminologi på universitet/högskola.

På fritiden jobbar jag i en spelbutik och umgås med mina nära och kära.

Mycket mer vet jag inte vad jag berätta, utan har ni några frågor så är det bara att ställa de i kommentarerna.

Kram.

Likes

Comments

Instagram@juliaaaivung