Header

Var som sagt på träning idag. Min tränare red alle idag eftersom han varit väldigt tramsig på sistone. Han tramsade även med henne men hon sa till honom ordentligt och sen gick det bra.

I slutet hoppade hon en bana runt 1 meter. Han var helt slut så det blev inte högre.

Nu två dagar till denna veckan ska vi åka och träna, då ska min tränare rida först och sen ska jag rida.

Vi har även planerat att den veckan jag är i kreta så ska mamma longera och sen ska hon även åka med honom till min tränare så att hon får rida honom. Tycker det känns väldigt bra så att han inte tappar sin kondition.

Jag ska även börja rida lite längre pass på alle. Just nu rider jag lite varierande men ungefär 40 min. Ska börja rida lite mer än en timme, men då ska jag också skritta av en lång runda.

Det känns faktiskt väldigt bra att vi lagt upp en liten "plan"

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan hejsan, har varit på väla hela dagen idag, vaknade vid 12 idag, fick sovmorgon;)
Vid ungefär 1 åkte jag, mamma, Alice och mormor till väla. Vi skulle handla dom sista sakerna till kreta. Köpte två klänningar, en bikini och två par shorts.

Efter väla gick vi in på Ikea, mamma handlade lite glas och andra saker där.

Kom hem typ precis så vi har varit där jätte länge haha. Är sjukt trött.

Ska i alla fall till stallet snart och rida alle. Det är väldigt mycket svalare idag så det är skönt.

Imorgon ska jag på träning med honom.

Likes

Comments

Skrittade ut en lång runda idag med alle ungefär vid 08.00 imorse. Mamma cyklade med oss. Skrittade på en "stor" asfalts väg så där kom många lastbilar och traktorer, det är han inte rädd för och reagerar inte på när dom kommer så det är väldigt skönt. Han var verkligen super duktig. Inga dumheter eller något han betedde sig som en helt normal häst vilket var väldigt skönt.

Det känns typ som att det går mycket bättre att rida ut honom på större vägar där det händer saker hela tiden och finns saker att titta på. Det känns typ som om han inte har tid till att tramsa då.

Är överlag väldigt väldigt nöjd med honom.
Ska upp till stallet nu och ta in honom, han fick gå ute längre idag eftersom det inte var lika varmt idag, igår när jag skulle ta in honom ville han inte ens in.


Likes

Comments

Åkte till stallet vid typ 07.30 imorse och fordrade. Passade även på att rida då eftersom det är så sjukt varmt på dagen. Det va varmt på morgonen också men ändå helt okej ridväder.

Jag red till grustaget, jobbade honom lite och han kändes fin, sen red vi i väldigt mycket backar för han behöver muskler. Han va faktiskt väldigt duktig. Och han tyckte nog det va skönt att bli riden tidigt.

Ska upp till stallet nu igen och ta in honom och ta av hans flugtäcke så får han stå inne och mysa istället för att va ute i solen.

Imorgon ska jag också rida i grustaget tror jag.

Har dragit på mig världens förkylning så får hoppas den försvinner innan vi sticker till kreta. Inte så roligt att va sjuk där kanske.

Likes

Comments

Va i stallet vid 7 imorse och fodrade och tog ut hästarna. Tänkte att det är ju inte så varmt på morgonen så då kan han lika bra gå ut lite tidigare och komma in tidigare.

Ska upp till stallet snart och ta in honom och rida ut tror jag. Jag får se, måste rida ut antingen jag eller imorgon.

Jag åkte aldrig med till väla igår, var tvungen att åka och ta in alle eftersom det var så varmt. Så jag tog in honom och spolade honom och sedan fick han stå och äta medans jag mockade. Jag longeras honom igår.

Likes

Comments

Eftersom det är så fruktansvärt varmt idag så har jag typ legat ute vid Polen och solat hela morgonen. Mysigt faktiskt.

Ska snart äta lunch och efter det ska jag mamma och Simon till väla, Simon ska till Tyskland så han Ska växla pengar och jag tänkte vara gå och kolla om jag hittade något fint.

Eftersom det är så varmt så tänkte vi åka upp till stallet först och ta in alle och låta honom stå inne. Sen när vi har varit på väla åka och ta ut honom igen.
Han uppskattar att man tar in honom mitt på dagen ettag när det är såhär varmt.

Alle ska ridas ut ikväll när det inte är så varmt.

Likes

Comments

Idag har vi varit och tagit lite prover på alle bara för att se om allt stod rätt till och det gjorde det. Han år lite öm i kroppen pga att han fäller så vi köpte massa vitaminer till det. Så får hoppas det blir bättre.

Alle ska få ta det lugnt nu ungefär 3 veckor, eftersom han inte ska vila i sommar så får han 3 veckor där han bara rids lite lugnt och kravlöst. Mest för att hålla igång.
Så han tar det lugnt nu fram tills vi åker till kreta, under veckan i kreta ska mamma longera honom/tömköra så han hålls igång, sen när jag kommer hem så ska han ridas som vanligt.

Det är jätte fint väder just nu, det är typ 30 grader vilket är sjukt skönt, ligger och solar och badar i Polen just nu.

Dock inte lika skönt för hästarna i stallet... Sjukt många hästflugor och massa andra kryp. All har ju dock flugtäcke med hals och magplatta sen även luva så han blir förmodligen inte så störd av alla flugor.

Jag var i stallet imorse och mockade och fixade, ville inte släppa ut alle eftersom det var så varmt och många flugor, så tänkte att han kunde stå inte medans jag mockade och fixade. Så han gick ut typ vid 12, ska åka upp i stallet lite senare och ta in honom och ge kvälls mat.

Likes

Comments

Om exakt 18 dagar ska jag och min bästa vän till Kreta, mormor ska också med.

Ska bli så sjukt roligt för jag har aldrig varit på Kreta och jag har hört så mycket bra saker om det. Vi ska va där i en vecka och sova på hotell. Ska bli väldigt väldigt roligt.

Det fanns ett ställe typ en timme från vårt hotell där man kunde hoppa bungy jump, jag är riktigt sugen på att göra det dock så vet jag inte om jag vågar haha, men det hade nog varit sjukt kul.

Jag ska även göra naglar när vi är där. Hittade ett ställe som gjorde sjukt fina naglar för ett hyfsat pris. Ska göra dom under dom sista dagarna vi är där så jag är fin när vi kommer hem.

Jag och mamma ska åka till väla någon dag innan och handla en ny bikini för det behöver jag och sen även typ köpa någon klänning och lite annat roligt.

Likes

Comments

Kom precis hem den stallet nu. Åkte först till stallet vid 7 nu på kvällen för jag har städat mitt rum under dagen. Det behövdes kan jag säga, ska dock fortsätta imorgon också ska plocka lite och även dammsuga och torka golvet.

Alle idag va duktig. Första dagen idag sen han va hos tandläkaren jag red honom med bett. Det kändes faktiskt bra.
Jag hoppade lite studs med honom sen slutade jag med att bara hoppa ett räcke några gånger på en meter. Han kändes fin.

Imorgon ska han inte gå i padocken så jag ska förmodligen rida ut, vi får helt enkelt se vad morgondagen bjuder på:)

Likes

Comments

Tandläkaren var här i torsdags så vi fick avanmälan till tävlingen idag... Inte så roligt men tänderna är viktigare ön att tävla.

Igår red jag honom i grimma då han inte fick ha bett i munnen. Det gick faktisk väldigt bra. Jag hoppade lite studs.

Idag ska jag också rida i grimma eftersom han skulle va utan bett två dagar.
Jag tycker faktiskt han verkar trivas på bettlöst.

Några i vår släkt kommer hit idag så vi ska äta middag med dom, så tar stallet ikväll.

Likes

Comments