Kan låta bilderna tala gör sig själva, det var en regnig dag, sp vi gjorde det bästa utav den! (Rekommenderar kakan starkt, den är TRULY amazing)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag skypeat med några av mina vänner i Sverige, vilket var superskoj! En mycket trevlig avslutning på söndagen. Vi pratade om gamla tider (hur konstiga vi var i 1an), om mitt liv i USA och hur dom har det i Sverige. Vi pratade även om de olika skolsystemen i USA och Sverige och skrattade ganska mycket. <3 <3 <3 <3

ps. det är inte alls Linnea som har loggat in på Julias blogg för att skriva ett inlägg åt henne.

Likes

Comments

Jajamen, just nu är jag med min skola i Washington DC, det kallas close-up, då några juniors och seniors från min skola har samlat ihop pengar till resan! Så det har alltså varit mycket museum, monument och historiska hus som har besökts, riktigt kul har det varit faktiskt. Vi åker hem imorgon och kom hit sent i lördags, väldigt intensiva dagar har det varit minst sagt. Ska ladda över alla bilder till min dator när jag kommer hem så då kommer fler bilder, men tills dess får ett fåtal räcka :)

(Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat, men har inte haft viljan. Saknar er alla)

Likes

Comments

Vet att uppdatering inte har varit på topp, har försökt att ta mer bilder men med min iPhone 4 (<3) blir det så kass kvalite att jag bara vill gråta. Men kan skriva lite kort hur allt har varit!

Nu på sistående, eller de senaste månaderna, har allt varit bra faktiskt, är gladare tack vare beslut jag tagit och mina vänner samt familj gör det lätt att ha det underbart här. Skolan är ju sisådär, vet att jag inte bore lägga så stor fokus på just det, men ibland stressar jag upp mig över matten pga förstår cirka 25% av vad vi håller på med. Sveriges matte är urkass om jag ska säga det själv, men jag hoppas att jag lär mig något här iallafall. Prom närmar sig också vilket är spännande, alla börjar hitta dejter osv och det är även dags att hitta klänning! Svårt kan det bli då "storstan" som ligger 30 minuter härifrån innehaver cirka 20 000 människor, men en timma bort ligger en större som görhoppningsvis har en fin en som inte kostar en förmögenhet hehehe.

Basket tar slut nästa vecka som verkigen känna sorgligt, trivs så bra i laget och det har varit jättekul att spela basket här borta- men samtidigt lite skönt att slippa 2 timmars träningar varje dag i veckan. Det har slitit en hel del på mina knän att spela i princip varje dag i 4 månader, + att jag spelade volleyboll innan det, med knappt någon paus mellan det. Men vi har en match nu på fredag som avgör om vi går till Regionals eller inte, förhoppningsvis gör vi det som ett bra avslut med laget!

Snart är det även dags för en DC resa som några Juniors och Seniors ska åka på i mitten av april, kommer bli jättekul! Vi har ett fullspäckat schema planerat och mina närmaste vänner hör ska dit med mig, längtar redan!

Min värdsysters danstävlingar har startat igång nu, så förra helgen åkte jag, min värdmamma, värdsystrar och värdkusin upp till Fargo (cirka 4 timmar från oss) och spenderade vår helg där! På lördagen var det dans som gällde, gjorde inte mig så mycket då man knappt kunde gå utomhus så kallt som det var. På söndagen provade jag lite balklänningar och sen åkte vi till SkyZone innan vi åkte hem, vilket i princip är ett stort studsmatte-land. Riktigt kul var det iallafall!

Detta var väl en sammanfattning av vad som hänt, ska ta fler bilder, ska även fixa min mobilskärm på min gamla mobil så man iallafall kan se vad bilderna ska föreställa...


Många pussar och kramar till alla er där hemma!

Likes

Comments

Snön kommer väl stanna kvar ett bra tag till, men alltid kul att göra färska spår juu!
Idag har jag iallafall gått på bio, rekommenderar filmen Sisters starkt! Vi åt även mexikanskt, har blivit en standard nu för tiden hahahah. Annars har jag den senaste veckan spelat 4 matcher (?) har jag för mej, så det är mycket basket nu för tiden! Har en del i skolan, men det märks inte av speciellt mycket skulle jag säga, jobbigare i skolan i Sverige skulle jag säga...

Likes

Comments

Helt enkelt ett par härliga bilder som togs innan matchen i måndags, som vi förövrigt vann :-)) sen har vi en match imorgon också, och eftersom allt ligger så långt ifrån allt här så åker vi från skolan klockan 12, tackar inte nej till det!!

Likes

Comments

Ja, det stämmer att jag lever. Har väl ingen annan ursäkt än att jag har varit lat och inte haft motivation till att blogga hahaha. Just nu är det mobilblogg som gäller då min dator vägrar koppla sig till nätet, så Disney och julinlägg får komma senare, men kan visa lite bilder från de senaste dagarna!

Så skridskor och massor av basket har det varit, ska försöka få in detta med små blogginlägg som en vana, bara för att lägga upp NÅGONTING.
Saknar alla massor, många varma kramar<3

Likes

Comments

Thanksgiving i bilder främst, har ej ork att skriva mycket hahaha. Men i början av dagen åkte vi in till Dickinson till Dickinson State College där kyrkan hade anordnat för hemlösa/de mindre lyckligt lottade kunde komma förbi för en gratis thankgivinglunch. Vi var där ett par timmar och serverade mat, tycker det var riktigt bra att åka dit, det var en bra känsla att hjälpa andra och se hur glada de blev om man bara sa ett simpelt hej till dem, så det tyckte jag om!

Sen var det thanksgivingmiddag på kvällen och det var huur gott som helst helt ärligt. Jag tog alldeles för lite bilder, men det fanns massor med god mat (en kalkon och skinka var givet) och en massa pajer till efterrätt.. Vi gjorde även våra egna som kalkoner gjorda av oreos, Reeses, choklad doppat körsbär och lite glasyr. Tycker de blev jättesöta!

Det kom även snö (äntligen!!!) Här är det ofta kallt, men utan snö utan bara riktigt kallt med starka vindar då träd knappt existerar här, så jag blev glad för den snö vi fick :)

​Hoppas att alla har haft en härlig första advent!

Många kramar

Likes

Comments

Pga ingen fantasi kommer lite musik som jag lyssnat lite extra mycket på här borta! Lär vara låtar som antingen är uttjatade sen länge i Sverige eller helt anonyma, jag skulle gissa på det första alternativet hahahaha. Meeeeen det vara, vad spelar det för roll om hundra år är frågan!!

Likes

Comments

Att fira halloween här var riktigt kul, riktigt annorlunda jämfört med hemma så det var spännande! Då min värdsyster dansar så hade hon ett dansframträdande under eftermiddagen, så jag, min hostmom och mina två systrar åkte in till Dickinson, till hennes dansstudio. Kvarteret som omringade hennes dansstudio var helt avspärrat för bilar, utan folk hade ställt ut sina bilar istället så det var trunk-or-treat (allså gå från baggagelucka till baggagelucka)! Så vi gick runt där ett tag innan hon dansade, sen efter dansen åkte vi och köpte pizza till hela släkten som senare samlades hemma hos oss innan vi gemensamt gick trick-or-treat. Det är riktigt stort här jämför med i Sverige, folk i alla åldrar går runt från hus till hus! Vår släkt har som en tradition att alltid gå tillsammans, och min familj har haft som tradition att klä sig i ett "familjetema". I år var det Scooby Doo som gällde, och det var riktigt kul! Har tyvärr ingen bild på mig på datorn nu, men en bild kanske kommer ut lite senare :-)

jajamen, det blev ju en hel del godis som samlades ihop...

Men min halloween var alltså en stark 5/5!!​

Likes

Comments