Header

Hej på er! Hoppas ni har haft några trevliga dagar nu när jag inte haft några inlägg till er. Tyvärr så blev jag sjuk och har legat med en förskräcklig förkylning de senaste dagarna och därför inte orkat göra någonting. Därför är detta inlägget lite försenat men bättre sent än aldrig.

För er som inte vet så är Ullared ett stort varuhus i Halland. De har allt från fönsterputs till underkläder. Det är även extremt stort och det tar oss flera timmar, ibland en hel dag, att gå igenom hela varuhuset. Den här gången hade jag och min syster fått presentkort på 1000kr på Ullared i julklapp. Bara det säger hur mycket vi älskar Ullared. Därför kunde jag shoppa lite mer än vanligt eftersom jag hade 1000kr extra. Lyckan var gjord.

Jag tänkte att ni skulle vara intresserade av vad jag köpte. Notan blev 1651kr man jag behövde ju bara betala 651kr. Så det var ju värsta kapet. Här är en liten lista över vad som hamnade i min vagn.

Detta var det jag köpte lite snabbt. Är fortfarande inte helt frisk men om ni vill ha mer information om något så skriv det så får vi se vad som händer.

Ha en trevlig dag och så ses vi imorgon! Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Life

Hej på er!

Hoppas ni mår bra, det gör jag! För idag är det Fredag och jag har låtit mig själv "fuska" lite idag. Mina tankar säger såhär att om du pushar på för hårt till en början av en dietperiod tröttnar du snabbt och då hamnar du lätt i gamla vanor. Så är det i alla fall för mig men jag kan ju såklart inte tala för någon annan.

Idag har jag mått bra eller så bra som man kan när man ligger hemma och äter frukt. Hahah lite skoj men jag är lite seriös. Jag har lekt med Assar en hel del och vi var ute och gick i snön! Äntligen har vi fått lite snö här nere i Skåne.

I kväll hade vi det lite mysigt och vi åt rostbiff och pommes, lyxmat. efter det tog jag en liten skål, fyllde den med en handfull Kinapuffar och 2st Nobless. Som ni kanske förstår så var jag väldigt sugen på choklad. Och så tog jag en kall cola. Jag tror aldrig jag har njutit så mycket av en cola och lite choklad. Det var som gud hade skickat ner sina finaste dryck från en fontän i himlariket. Om ni tror jag överdriver så har ni aldrig varit beroende av något.

Sedan avslutade jag kvällen med att kolla på min nya serie, Supernatural. Jag är lite efter jag vet men jag tycker om att kunna se flera avsnitt på rad. Det kan jag ju inte göra med en serie som håller på att komma ut.

Godnatt och så ses vi imorgon! puss

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Life

Hej på er!

Jag hoppas ni mår bra, det gör jag. Eller ganska bra alltså.

Idag är det min andra dag äv mitt lilla livsstilsbyte. Dag två som alltid är den svåraste. Men jag kämpar mig framåt. Jag vet ju att imorgon är det fredag och då kan jag unna mig något gott. Jag har drömt om vad jag vill äta ända sen i går. Detta ger ju er en känsla av hur stort mitt problem verkligen är. Det ända jag tänker på är mat. Hela tiden. Detta vill jag bli av med, vilket ni nog kan förstå. Men det är svårt. Jag mår ofta dåligt över hur jag ser ut och det är väldigt svårt för mig att skriva om. Men jag tror att om du pratar om ditt problem så är du ett steg närmre att bli bättre. Jag tänker ofta att ingen kan väl tycka att jag är vacker och det är ingen som skulle vilja vara som jag. Detta är som ni kan förstå väldigt personligt men jag vill öppna upp inför någon och berätta hur jag verkligen känner.

Som jag sa innan var dagen uthållbar eftersom jag vet vad som händer i morgon.

Godnatt och ses i morgon! Cheatday nr1!!!

Likes

Comments

Postad i: Life, Fitness

Hej på er alla!

Jag hoppas att ni mår bra för det gör jag. Idag har jag, och resten av min familj, börjat med våra "nya liv". Alltså sluta med det ohälsosamma livet utan någon aktivitet alls.

Jag börjar dock lite försiktigt och jag vill inte gå all in direkt och tröttna efter en vecka. Jag har bestämt att reglerna är följande:

1, Ingen söt/onyttig mat mitt i veckan

2, Ingen Cola mitt i veckan (detta är svårast för mig)

3, På Fredagar och Lördagar får jag dricka en cola per dag och äta något litet i godisform

4, Träna så mycket som möjligt (Detta kommer bli lite enklare när jag fyller 18 om någon vecka och kan skaffa ett gymkort på gymet jag vill, de har 18 års gräns.

Det här är jag idag. Jag är 165cm lång och väger 89 kilo. Jag är ofta sjuk och mår inte så bra. Men det ska det bli ändring på.

Första dagen har inte varit så svår då kroppen inte riktigt har hunnit komma på vad som händer. Andra dagen kommer antagligen bli mycket värre.

Jag hade tänkt dokumentera denna resan så mycket som möjligt men vi får se hur det går.

Godnatt och ha en bra kväll. Puss

Likes

Comments

Postad i: Life

Hej på er!

Idag har varit en lite underlig dag för mig. Det började redan i går kväll. Jag gick och la mig tidigt för att jag trodde att jag var trött. Så fel jag hade. Efter tre timmar av oroligt rullande och ångest för att jag inte kunde sova. Jag har en tendens att ligga och tänka att nu behöver jag verkligen somna men då blir det ju bara värre och det blir svårare att somna. Då efter tre timmar gick jag ner och la mig på soffan. Där jag somnade efter bara 20 minuter. Då blir man lite irriterad. Inte nog med att jag inte kunde somna, jag behövde även gå upp "tidigt" halv nio, så jag skulle hinna med min körlektion vid tio.

Körlektionen gick bra och nu är jag ett steg närmre mitt körkort. Men min körlärare sa till mig på lektionen att hon tyckte att jag skulle hinna med ett av delproven innan min nästa körlektion som är nu på onsdag. Det låter kanske inte så jobbigt om man inte nyligen tagit sitt körkort. DU behöver först och främst gå på en teorilektion som varar en och en halv timme. Sedan ska du läsa igenom mellan 150-200 sidor i din teoribok, vilka du måste komma ihåg så du sen kan göra det digitala provet med 70 olika frågor, du har 50 minuter på dig och du måste ha minst 63 poäng för att bli godkänd. Jippi!

Efter 6 timmar av läsning anteckningar och två test var jag äntligen godkänd. Det krävdes en sovpaus, en halv liter cola, lunch och middag, fokus och en hel massa tålamod. Men nu är det färdigt och jag kan fokusera på morgondagen.

Imorgon ska vi till min favoritplats... ULLARED! Jag längtar så mycket. Jag måste dock gå upp 6 men jag är redo att göra det för Ullared. Bara det säger rätt mycket.

Sorry för det korta inlägget men det kommer roligare innehåll!

Ha en fortsatt bra kväll, godnatt!

Likes

Comments