Header

Vardag

Hej mina fina! Den här helgen har gått riktigt fort men trots det finns det ingen söndagsångest eftersom jag snart inleder mitt påsklov.

Värt att visa är att vi spelade bowling i skolan i fredags. Eftermiddagen och kvällen bjöd på städning och packning inför lördagen. Andreas kom även på kvällen vilket var supermysigt!

Igår så spenderade jag hela dagen med laget, underbart! Vi spelade två matcher mot Vimmerby och på kvällen blev det lagfest med herrarna. Första matchen som jag har spelat i år och det kändes helt okej. Andra matchen blev hastigt och lustigt då jag satt och åt medan dom spelade när målvakten blev skadad och jag blev tvungen att hoppa in. Mer än så tänker jag inte nämna!

Hursomhelst var kvällen väldigt rolig och efter min lilla paus kändes det bra att träffa alla utanför planen också.

Efter en lång lördag var jag väldigt trött imorse och därför låg jag och Andreas i sängen hela morgonen och sedan förflyttade vi oss till soffan där inte speciellt många knop gjordes där heller. Vid 18-tiden åkte jag till gymmet och körde stationsträning, superkul och superjobbigt!

Veckan som kommer lovar jag att uppdatera mer! Hoppas ni har det skönt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! Den här lördagen har gått väldigt fort och det känns nästan som om helgen börjar gå mot sitt slut. Jag har suttit och gjort samhäll hela dagen fram tills för någon timma sedan, då jag istället gick ut på en kort promenad och sedan försökte jag lära mig att stå på händer. Varför? Jo jag har ett mål och det är att lära mig att stå på händer och bli mer flexibel innan jag och mina kompisar åker utomlands. Det ser ju inte superbra ut men för några dagar sedan kunde jag inte ens komma upp så jag gör framsteg, haha.

Senare ikväll väntas det mys med Andreas, äta något gott och kanske kolla på saker till vår framtida lägenhet/hus. Hoppas ni får en mysig kväll, kram!

Likes

Comments

Wanties

Hej mina fina! Tidigt i sommar ska jag göra något som jag faktiskt aldrig tidigare har varit med om, och det är nämligen att åka utanför dom svenska gränserna till ett land som för en gångs skull inte bara är Tyskland eller Danmark. Jag och mina tjejkompisar ska åka till Magaluf för att sola och bada och jag taggar redan till tusen. Här ovanför är några av de bikinisar som jag skulle vilja packa med i min resväska. De är så underbara enligt mig. Alla hittar ni på Nelly.com.

Likes

Comments

Vardag

Hej mina fina! Gud vad tiden går fort, den bara flyger iväg och jag insåg precis att det nästan var fyra månader sedan som jag var aktiv på det här stället. Jag vet redan nu att en uppdatering varje dag kommer att vara svårt men... det här är ju så roligt så har precis bestämt mig för att ändra lite tema på min blogg. Istället för väldigt mycket livsstil kommer det istället handla om väldigt mycket mer träning, men eftersom jag ändå vill ha en personlig blogg kommer det självklart komma delar från min vardag också. Varje dag skulle dock bli väldigt långtråkigt eftersom jag endast gör cirka fyra saker om dagen varje dag i fem dagar i rad. Sova, gå i skolan, äta och plugga, haha så någon vidare variation skulle det inte bli. Men, jag är ju även intresserad utav inredning, skönhet och mode så inslag av det kommer även att kunna hittas på min blogg. Hoppas ni väljer att stanna kvar!

Likes

Comments