Resultatet av mina proteinpannkakor, de kanske inte ser så lovande ut men sjukt goda var dom!

Idag blev det mina älskade proteinpannkakor till middag! Jag använder mig av min färdiga pannkaksmix från Nutripower (den hittar ni HÄR). Genom att blanda ca 100 g pulver med 2 dl vatten (jag brukar även tillsätta en äggvita för att underlätta stekningen) så blir det en färdig pannkakssmet! Smeten brukar jag steka på låg värme och vips så blir det 4 supergoda och nyttiga proteinpannkakor! Enkelt och gott. Idag blev toppingen hallon, lite florsocker samt turkisk yoghurt blandat med hallon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er fina! Jag tänkte passa på att presentera mig själv och berätta lite om mig och min nystartade blogg i detta inlägg.

Jag heter Julia och är 16 år gammal. Jag är bosatt i Stockholm och pluggar mitt första år på Thorildsplans gymnasium där jag läser ett samhällsvetenskapligt program. Vid sidan av mina studier så är det kompisar, fester och träning som mitt liv kretsar mest runt. Jag har en stor mycket stor passion för träning och hälsa vilket jag tänkte dela med mig av i min blogg. Mitt mål är att leva ett hälsosamt liv med träningen i fokus.

Enda sedan jag har varit liten så har jag tyckt om att röra på mig och hålla igång. Dans var en aktivitet som jag höll på med under nästan hela min uppväxt, tills endast för två år sen då jag bestämde mig för att lägga dansen på hyllan och börja gymma istället. För ett tag sedan fick jag av en muskelinflammation i ryggen som inte riktigt ville ge med sig, men nu är jag back on track och jag är mer motiverad än någonsin! Jag hoppas att ni kommer vilja följa min resa mot ett hälsosammare liv.


Likes

Comments