Santa Barbara

Hej på er!

Nu var det längesen jag bloggade, igen.... Skolan är som sagt klar nu för denna termin och det slutade inte riktigt som jag hade tänkt mig. Branden som började i Ventura, Ca spred sig upp till oss i Santa Barbara vilket gjorde att skolan behövde stängas. Det var otroligt tråkigt att branden skulle komma precis samma vecka som många skulle åka hem och jag inte skulle se på ett tag. Vi fick dock göra det bästa av situationen och försöka ha kul ändå, trots att vi kunde inte vara ute pga den rökiga luften utomhus. :(

Jag och min kompis Amanda åkte till La den 12 december och vi bodde på hotell tillsammans vilket var roligt och vi träffade två kompisar och gick och bowla och var på sky zone, vilket är ett trampolin ställe. Har inte gjort något sådant förut och det var extremt roligt att göra, ett tips!

Nu är jag på ett hotell i Agoura Hills, vilket är supermysigt, betydligt lugnare än LA. Tänkte passa på att böra blogga nu när jag har mycket tid över och hoppas att alla ni där hemma tycker att det är lite kul att få lite uppdatering igen haha!

Ha det bra så länge

Kram Julia

Lite bilder från min resa i San Diego och från november/december månad.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

MIn vardag

Hej!

Nu är det mycket i skolan. Därför har jag inte uppdaterat bloggen. Men jag ska försöka bli bättre att åtminstone publcera lute bilder för er att se. Hoppas att ni har det bra och nu ska ni få sel lite bilder på min resa till Los Angeles under Labor day weekend här i USA.


Likes

Comments

MIn vardag, Santa Barbara

Hallå på er!

Hoppas att det är bra med er!

Har varit i skolan idag och har redan läxor varje dag, men ska inte klaga. Har väldigt roliga ämnen.

Idag efter skolan åkte jag, Christine och min rumskompis Ebba till ralphs och handlade mat. Verkligen kul att handla mat, känner sig vuxen :)

Blev sen en strandpromenad med Ebba och hör kommer lite bilder. Santa Barbara är verkligen vacker på kvällen.Likes

Comments

MIn vardag, Santa Barbara

Hej alla!

Nu har den första skolveckan slutat och det är dags för helg. Veckan har varit väldigt rolig med mycket nya saker som händer och träffat många nya människor som har samma kurser som mig. Väldigt kul att vi är ca 130 personer i varje kurs. Superroligt att lära känna amerikaner här, när dem är så himla öppna och lätta att prata med. Verkligen bra för att öva på min engelska också.

Var och träna idag med Christine idag efter skolan. VI gick ner till fotbollsplanen och sprang upp och ner för trapporna på arenan. Nog det värsta jag har gjort på länge, så vi kommer nog inte kunna gå så mycket imorgon, vilket är okej då planerna för morgondagen är brunch och bio.

Ha en trevlig dag/kväll på er!

kram


Likes

Comments

Santa Barbara

Hej alla!

Nu har jag inte bloggat på länge och har en anledning. Nu har jag flyttat till Santa Barbara!!

Är verkligen superexalterad för den tiden jag kommer ha här. Skolan började denna vecka och det har varit mycket introduktion i klasserna. Mina lärare verkar vara roliga och kunniga på ämnena jag pluggar.

Astronmy, marketing, intro to business and psycholgy är ämnena jag studerar.Likes

Comments

MIn vardag

Hej på er alla!


Var längesen nu jag uppdaterade på bloggen, men nu är det dags att börja igen.

Hoppas att ni alla hade en bra midsommar och att solen lyste. Jag var ute på mitt landställe med familjen och släkten och hade det jättetrevligt.

Ha en trevlig helg alla!

Kram Julia

Likes

Comments

Resa

Hej!

Vaknade imorse till att det var den 10 Juni idag, och det kan bara betyda en sak. DET ÄR BARA TVÅ MÅNADER KVAR TILLS JAG ÅKER!!!!. Kan inte förstå att det har gått såhär fort. Från att drömt i flera år om att börja studera i USA, till att det endast är två månader kvar då planet lyfter från Arlanda till LAX.

Denna process har varit otroligt lång, den fortsätter ännu. Är fortfarande inte klar med allt som jag behöver göra innan jag åker. Däremot är det bara bra, för att då blir jag ännu mer taggad och spänd inför flytten som jag hoppas ger mig mycket positiva saker inför framtiden.

Om det är någon som läser detta och har lite tankar och funderingar om att börja plugga utomlands för första gången, kan jag självklart göra ett inlägg om det. Hur jag valde skola, finansiering eller varför just Santa Barbara.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Kram, Julia


Bilder: Lånade från Pinterest

Likes

Comments