​Beställde hem detta grymt snygga skal från mahalocases.com, kan inte vänta på att det ska komma hem till brevlådan. Väntar även på en väska jag beställt hem. Kul!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hallooojjj allesammans!
Skolan idag var helt okej, hade naturkunskap först vilket bara innebär en massa plugg... Efter lunch hade vi serverings teori och då gjorde vi klart frågorna om viner och började på det nya kapitlet starkviner och sprit. Vi fick lära oss massor om Vodka, Likör, Whisky etc.
Det är kul och intressant men tyvärr är serveringen snart slut och då går vi äntligen in i köket som dock är ännu roligare.

Bild på världens roligaste och bästa serveringslärare och en jävla massa sprit!

Likes

Comments

Nu bär det av mot skolan, idag har jag naturkunskap pch serverings teori.

Linne: H&M Byxor: JC Jacka/Kofta: H&M

Likes

Comments

Racet i Knutstorp var helt okej, jag förbättrade mig hela tiden tidsmässigt men farten räckte inte riktigt till för att nå en bra placering. Jag och Daniel hängde på klungan bra i början av racet men tappade sedan och jag låg nära bakom honom resten av racet. Jag gjorde däremot min bästa start någonsin på en tävling så det är jag nöjd med.

Jag slutade P9 i båda racen i helgen och blev 7a totalt i JSM. Hade jag inte brutit i Kinnekulle hade jag blivit 6a i JSM.

Grattis till min grymma team kompis Oliver Söderström som vann dem sista racen och tog hem hela mästerskapet. Det var du värd!

Och tack för all hjälp och stöd jag fått av framförallt Oliver och Elise men även Taavi, Taavi, Holger, Jack, Stanley, Dennis, min familj osv!

Vill även tacka Danielle STORT för han hjälpte mig att utvecklas väldigt mycket!

Är redan taggad för nästa år i Formel Renault 1.6, BRING IT ON!


Likes

Comments

Tipsar STARKT om denna serie! Den handlar om en global katastrof har nästan halverat jordens befolkning. Beättningen på USS Nathan James kommer undan det ödeläggande viruset och måste nu hitta en lösning för att kunna rädda mänskligheten från utrotning. Den är sjukt bra och spännande. Den går att se på Dreamfilmhd.org där det finns alla avsnitt av både säsong 1 och 2. Problemet där är att det inte alltid funkar att se avsnitten. Annars finns den på Swefilm.tv där det finns alla avsnitt säsong 1 och fyra avsnitt av säsong 2.

Den är i alla fall sjukt jävla bra och alla som läser det här borde DIREKT sätta sig och kolla på den!!! Jag är på säsong två och kan inte vänta tills säsong 3 kommer ut.

Likes

Comments

​Dessa Nike Air Force 1 ROSA måste jag beställa från ioffer.com

Dem är så sjukt fina och rosa är ju min favorit färg ;) 

Likes

Comments

Nu är jag påväg till Knutstorp för årets sista Formel Renault tävling! Mitt mål för helgen är att göra min bästa tävling för säsongen. Jag har haft en testdag på Knutstorp tidigare i år och då var jag bara 2 sekunder efter min team kompis Oliver har jag för mig.
Är skit taggad så bring it on 🏁

Likes

Comments